За съжаление няма магически лекарства, които да върнат младостта. Въпреки това има ефективна козметика за грижа и подмладяване на лицето ВИЖ ТУК, която може да забави процеса на стареене на кожата и да заличи бръчките. Продукти против стареене се предлагат в асортимента на много марки, които произвеждат козметични продукти за комплексна грижа за кожата.

Преди да се спрете на анти-ейдж козметика, на първо място трябва да определите с какви проблеми искате да се справите и така да изберете подходящата за вас грижа. Грешка е да се смята, че продуктите против стареене ще помогнат да се отървете дори от дълбоките бръчки, тяхната задача е да осигурят на кожата пълноценна грижа и да я снабдят с онези вещества, които тялото започва да произвежда във все по-малки количества с напредването на възрастта.

Козметичното подмладяване на лицето е подходящо за тези, чиято кожа току-що е започнала да показва първите признаци на умора. Редовното използване на висококачествена козметика за лице ще помогне на кожата Ви да възвърне своята еластичност и гладък и стегнат вид. За да получите максимален и по-дълготраен ефект от подмладяващите козметични продукти, е добре да използвате професионална козметика и при вашите ежедневни домашни грижи, така че кожата ви да бъде максимално подхранена с витамини и овлажнена, а лицето ви да засияе със здраве и младост.

PHYRIS е висок клас професионална козметика – съчетание между натурални съставки и иновативни технологии, чийто производител е компанията GRANDEL.

История на компанията GRANDEL

Всичко започва в началото на миналия век, когато през 1936 г. д-р. Феликс Грандел наследява от майка си "Pfladermühle", 1000-годишна мелница в гр.Аугсбург, Германия. Д-р Феликс Грандел е бил химик и диетолог и не се е интересувал много от производството на брашно. Вместо това той е проявил интерес към страничните продукти от мелницата - пшеничен зародиш и трици, и търсенето на начини за тяхното консервиране и използване в здравословното хранене на хората.

През 1947 г. д-р Грандел основава Keimdiät GmbH на мястото, където се е намирала старата мелница. Keimdiät се превежда буквално като „диета с пшеничен зародиш“ и, както подсказва името, първата гама от здравословни продукти на младата компания е базирана на пшеничен зародиш. Тези продукти остават изключително популярни и днес като естествен източник на витамини, минерали и диетични фибри.

През 1985 г. синът на Феликс Грандел - Майкъл, завършил икономика, поема управлението на компанията. Днес GRANDEL е международна компания с филиали и клонове в повече от 50 страни, които разпространяват продуктите ѝ по целия свят и спомагат за отличната репутация на марките Dr. GRANDEL, PHYRIS и ARABESQUE.

Продуктите на марката PHYRIS се произвеждат в Германия, като фирмената мрежа за изследвания и развитие непрестанно модернизира производствения процес, като включва достиженията и резултатите от най-новите научни изследвания на дерматолози, химици и други учени. Лабораториите на PHYRIS гарантират 100% безопасност на своите продукти, произведени в съответствие с най-строги дерматологични изисквания. Професионалната козметика на PHYRIS съчетава натурални съставки и иновативни технологии, като залага на висока степен толерантност и ефективност.

Козметиката на марката PHYRIS е насочена предимно към професионалистите в грижата за кожата – козметици и дерматолози, но е идеална за използване и в ежедневната домашна грижа за видими и дълготрайни резултати.