За нас

Фирма “Арива Груп” ЕООД е основана през 2008г. на територията на гр.София с основен предмет на дейност, внос и дистрибуция на уреди за здраве и красота и козметични продукти. Официален дистрибутор е за едни от най-престижните марки, уреди за разкрасяване в домашни условия Silk'n, Me my elos(IluminageBeauty), Red Fox доказани на европейския и световен пазар. Това което ни отличава от останалите, е че избрахме иновативни продукти непознати до сега на българският пазар. Показахме че съществуват алтернативи на скъпите професионални процедури в козметичните студиа.

        Красотата е велика тайна и стремежът към нея е едно от най-силните свойства на човешката природа. От самото си създаване фирмата се стреми да наложи свой имидж и да разширява групата от потребителите си, предлагайки качествени услуги на конкурентни цени. Създадохме www.krasivotialo.com – онлайн магазин за удобство на нашите партньори. Стремим се редовно да информирамесвоите клиенти за качествата и предимствата на предлаганите продукти, за текущите промоции и отстъпки, като по този начин целим задържане на своите постоянни и привличане интереса на нови клиенти.

       Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своя професионален опит и търговски умения, допринясят за нейното успешно развитие. Компанията има сключени дългогодишни договори и работи успешно с големи търговски вериги в България. Благодарение на дългогодишното и успешно партньорство с клиенти, компанията гарантира стабилност и разширение на пазара.

       Мисията на “Арива Груп” ЕООД е да даде качествено обслужване на своите партньори и клиенти, да предлага висококачествени продукти. Стреми се да обновява своята продуктова група и да води добра ценова и рекламна политика.

Приветстваме всеки нов партньор и клиент, доверил се на нашата мисия, като гарантираме отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес, конкурентни цени и персонално внимание към всеки.

 

Екипът на Арива Груп Ви пожелава приятно пазаруване!

This site is hosted by JvmSaas.com