Пропускали ли сте някога да премахнете грима си след тежък ден или след някое късно вечерно парти? Почти няма дама, която да не го е правила, но ако сте сред жените със свръх чувствителна кожа, едва ли сте били доволни от сутрешният резултат.  

Вечерната грижа за кожата всъщност е по-важната процедура от самото гримиране. За да запазите кожата си гладка и еластична, никога не бива да пренебрегвате свалянето на грима. Почистването на лицето е основна процедура, независимо дали използвате грим. Изборът на качествени продукти за сваляне на грим също е много важен.

Традиционният начин за сваляне на грим е с памучен тампон или памук, напоен с тоалетно мляко или специален продукт за сваляне на грим. Продуктите за сваляне на грим са под формата на гел, пяна, гел-пяна, тоник, тоалетно мляко, лосион, почистващи кърпички и т.н. Изборът на точният продукт доста често се оказва проблем за дамите, тъй като те трябва да бъдат съобразени с типа кожа. Неправилно подбраният продукт води до запушване на порите и появата на пъпки, а понякога и до увреждане на кожата.

За отстраняването на грим са нужни: Тоалетно мляко или или лосион за премахване на грима около очите и на устните; гел-пяна или друг измиващ продукт за почистване на лицето; памучни тампони; тоник или мицеларна вода и за финал обичайният крем за лице ИЛИ ВСИЧКО ТОВА САМО В ЕДИН ЕДИНСТВЕН продукт - GLOV !

Нима все още незнаете? GLOV on the go е ръкавичка за премахване на грим само с вода-30 пъти по - финa от памук и 100 пъти по - финa от човешки косъм - материя, която почиства кожата и премахва грим 100% ефикасно - само с вода! Glov е подходяща и за всички типове кожа и идеалното решение за чувствителна кожа, предразположена към алергии или акне и за хора с контактни лещи. Употребата на GLOV предотвратява раздразнения, тъй като се използва само с вода. По този начин кожата не е изложена на химикали, почиваства излишният себум и предотвратява появата на черни точки.

Няма грим, който може да устои на GLOV. Благодарение на звездовидната форма на нишките на GLOV, контактът между текстила и кожата е деликатен и изключително точен!

Забравете за почистващите лосиони, тоници , масла, кремове, гелове и памучните тампони. Само навлажнете вашата GLOV, почистете лицето си с нея и .. ГОТОВО! С всяка употреба, GLOV освобождавате кожата от мъртвите клетки и стимулирате обновяването на клетките.

Дайте почивка на своята кожа, запазете я гладка и еластична, помогнете и да диша !