HIFU технология за подмладяване на лице и тяло - науката се грижи за вашата младост

 

Можем ли за по-малко от един час да върнем часовника с години назад?

Това вече наистина е възможно благодарение на HIFU лифтингът, или таканаречения неоперативен SMAS (мускулен апоневротичен слой) лифтинг който е нов и безопасен метод за подмладяване на кожата и меките тъкани на лицето и тялото.

HIFU лифтингът е уникален инструмент на съвременната грижа за лице и тяло, подходящ за постигане на бърз и изразен подмладяващ ефект, без разрязване и изрязване на кожата. Тази неинвазивна лифтинг технология е придобила популярност благодарение на това, че е високо ефективна, има дълготраен ефект, не е травмираща и може да се използва целогодишно.

 

 

Първоначално методът HIFU, действащ на принципа на високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU - High-intensity focused ultrasound), е разработен с медицинска цел за неоперативно лечение на туморни образувания. По-късно е адаптиран и за нуждите на естетичните терапии, като и днес продължава да е водещ метод в тази област. В момента смело можем да наречем ХАЙФУ-лифтингът уникален и революционен метод, за неоперативен лифтинг на кожата. Този вид терапия прилага прецизно насочена ултразвукова енергия, която достига до дълбоките тъкани и мускули и по този начин възстановява и стимулира естественото производство на колаген и еластин.

В традиционната козметология има правило: колкото по-агресивна е процедурата по подмладяване, толкова по-изразен е ефектът, който тя дава. HIFU лифтингът в този смисъл е изключение. Резултатите от дълбокия ултразвуков лифтинг се сравняват с резултатите от успешен хирургичен лифтинг на лицето.

 

Можете да поддържате красота и младост в продължение на много години без жертви. HIFU SMAS-лифтингът е безопасен, лесен за изпълнение, който не изисква период на възстановяване.

 

Предимства на технологията HIFU

Един от най-модерните в света методи за борба със стареенето на кожата е HIFU. Благодарение на иновативнта технология, енергията достига дълбочината на SMAS от до 4,5 мм и помага за стягане на мускулите. Въздействието осигурява необходимия ефект на напрежение, компресия и формиране на мускулна тъкан. На дълбочина 3 mm ултразвукът стимулира производството на колаген. Възстановява еластичността на кожата, подмладява я, премахва пигментацията, бръчките и свива порите. Нехирургичният HIFU лифтинг е оптималното решение за всички, които не смеят да се подложат на пластична операция и целят трайни резултати без период на възстановяване и болка.

 

Ефекти от дълбокия ултразвуков HIFU SMAS лифтинг:

премахване на бръчки по челото и устните;

повдигане на кожата и оформяне на скулите;

увеличаване на еластичността на кожата и формиране на ясен контур на лицето;

корекция на челюстната линия, намаляване на „марионетните линии“;

повдигане на линията на веждите;

подобряване на тена - кожата става по-чиста и с по-равен тен;

премахване на бръчките по шията и деколтето и защита срещу признаци на стареене;

възстановяване на тонуса на кожата на ръцете, вътрешната част на бедрата, над коленете, корема и оформяне на тялото

 

Кога трябва да сме внимателни с използването на HIFU технологията?

Естествено, използването на тази, както и всяка друга технология изисква известна предпазливост при някои по-специфични състояния на организма. Такива биха могли да бъдат бременност и кърмене, прием на антикоагуланти, хирургична интервенция върху зоната на въздействие в предходния месец, тежка форма на акне, метални импланти в областта на процедурата (като зъбните импланти и зъбните коронки не са противопоказание), диабет, отворени рани, възпалителни заболявания и увреждания в зоната на въздействие, онкологично или тежко ендокринно заболяване, остри възпалителни заболявания, склонност към образуване на келоиди белези, наличие на пейсмейкър.

 

Положително новина е, че вече съществуват и протативни уреди за хайфу подмладяване, които можете да използвате и у дома. Те са лесни за употреба и дават бърз резултат, който по никакъв начин не нарушава нормалния Ви ритъм на живот. Moжете да разгледате и един „мини“ вариант на апарат, който можете да използвате вкъщи или да занесете с Вас на почивка … изборът е във Ваши ръце. Не се колебайте!