В разгара на есента Ви предлагаме няколко вдъхновяващи идеи за маникюр с гел лак, които ще внесат допълнително настроение в есенните дни.

За есенния маникюр са характерни по-сдържани и наситени цветове. Традиционно най-модерните цветове на есенния маникюр са бордо, горски плодове, кафяво, тъмнозелено, меки нюанси на жълто и оранжево - с една дума всичко, което напомня за падането на листата подготовката на природата за зимата. Добавете към тях класическите телесни нюанси, червено и сиво - и ще получите модерна палитра от лакове за нокти.

Специално за Вас сме подбрали няколко тенденции в есенния маникюр:

Есенни листа

Банално, но класика. Есенните листа винаги се завръщат при нас в през септември. И как без тях! Може да бъдат класически кленови листа, малка трепетлика и просто петна, имитиращи многоцветни есенни листа. Дайте воля на своята креативност!

Шоколадово и цветът на какаото

Елегантна традиционна тенденция за есента – кафяво като шоколад - наситен тъмен цвят, плътен и красив, който се съчетава добре с бяло и златни акценти. По-сложен цвят за модерно „шоколадово“ превъплъщение е кафяво-розовият нюанс на какаото, който завладя цялата индустрия за красота още миналата есен.

Подходящи лакове за шоколадов маникюр ВИЖ ТУК: Серията OP гел лакове Yeanail.

Елегантно сиво

Дълбокият цвят на мокър асфалт - това ще бъде актуално през есента! Намек за есенни дъждове? Не, знак, че сте в тренда! Грациозното благородно сиво ще направи всеки външен вид изискан.

Бордо и бургунди - с цвят на скъпо червено вино

Още една тенденция, която се връща при нас всяка година. Виненочервеното като цяло е любим цвят на модните дизайнери през последните години, което повлия и на популярността му в маникюра. Наситеното бордо е успешен избор като едноцветно покритие или в комбинация с есенни листа или брокат. Печеливш есенен вариант!
Идеи за гел-лак със сочни винени оттенъци ВИЖ ТУК: ОСНОВНАТА ПАЛИТРА на Red Fox.

Нюанси с цвят на тиква

Есента е сезон на реколта не само в градината, но и в маникюра! Нюансът на пикантната тиква влезе в модата миналата година през лятото, но беше представен във версия манго, а през 2022 г. придоби повече наситеност и стана по-спокоен. Много топъл и сочен нюанс, който може да се комбинира с кафяво или телесни тонове.
ВИЖ ТУК: Модерни гел лакове с цвят на тиква

Ярък монохромен

Септември не е причина да се откажете от ярките цветове, ако ги обичате! Особено от тези, които са актуални през всеки сезон - ярко син, червен, розов, бял или зелен плътен маникюр - подходящ за всеки месец от годината. ВИЖ ТУК: Селекция от ярки гел лакове.

Лисички

Световната тенденция през последните сезони са лисиците. Те са чест елемент на татуировки, дизайнерски рисунки, принтове по дрехи и аксесоари. Не е изненадващо, че те се пренесоха и върху маникюра. Всякакви лисици са на мода - графични, реалистични, абстрактни. Ярко червени лисички като акцент на бял фон ще изглеждат особено добре.

Нежен „нюд“

Напълно разбираме онези дами, които никога не изневеряват на телесните цветове. Това е основният класически цвят, печеливша и елегантна опция по всяко време и навсякъде. И абсолютна тенденция през всички сезони.

Селекция от нежни „нюд“ гел-покрития: ВИЖ ТУК: Red Fox гел лак палитра ТЕЛЕСНИ цветове.

Брокати и фолио металик

Брокатите и металическото фолио са универсален акцент, който ще ободрят всеки маникюр и ще внесат настроение в ежедневието Ви.
Б огат избор от брокатени гел-покрития за акцент или плътно покритие ВИЖ ТУК: Red Fox от брокатени и перлени лакове.