Често задавани въпроси

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате.

В случай, че се спрете на някой от нашите продукти, то тогава с цел по - добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е препоръчителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, с гарантирани  5% намаление на всички стоки. Регистрацията не ви абонира автоматично за информациония бюлетин.  Тоест няма да получавате имейли от нас освен ако изрично не поискате това.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн като гост или с регистрация в сайта ни, на телефони 02 4627391, 0885 742049, 0882 712278.
Попълнете коректно данните си и изберете продуктите си. На оставения от Вас имейл адрес ще получавате информация относно движението на поръчката Ви.

Условия за доставка

Доставката за България се извършва от куриерска фирма Speedy и цените са както следва: До всички населени места в България при поръчка ДО 80.00 лв. – 6 лв. Безплатна доставка при поръчка НАД 80.00 лв. За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката. Доставките се извършват от 8.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 14.00 ч. Доставката на поръчките се изпълнява до 2 (два) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 15:00 часа. Ако заявката е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.

С коя куриерска фирма се осъществява доставката?

Използваме куриерските услуги на фирма "Speedy".

Имате ли магазин, където мога да закупя продуктите предлагани от онлайн магазина?

Всеки клеинт, който желае да му бъде направена демонстрация и презентация на желания от него продукт, може да ни посети в делнични дни от 10:00 до 18:00  шоу-рума ни в гр. София на ул. Тича №3А.

Какви са условията за отказ и рекламация на закупена стока от онлайн магазина?

На основание чл.55, ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) КЛИЕНТЪТ в 14 - дневен срок от доставката има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия: -КЛИЕНТЪТ предварително писмено да информира ДОСТАВЧИКА на следният имейл адрес: sales@krasivotialo.com, че на основание чл.55, ал.1 ЗЗП се отказва от договора, като задължително посочи: кога и къде ще върне стоката и банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него сума на върнатата стока. - Поставената от производителя оригинална опаковка на стоката да не е повредена и да не е нарушена цялостта на поставени от ДОСТАВЧИКА защитни стикери. - Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на КЛИЕНТА. До момента на обратното предаване на стоката от страна на КЛИЕНТ на ДОСТАВЧИКА, рискът от случайното й повредждане се носи изцяло от КЛИЕНТА. В случай, че КЛИЕНТЪТ се възползва от правото си по чл.55, ал.1 ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, ДОСТАВЧИКЪТ се задължава да му възстанови заплатената сума по банков път, в срок от пет работни дни от връщането на стоката. При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с наш представител на телефон: 0885 742 049. При констатация на дефектен продукт, Арива Груп ЕООД се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на Доставчика. 

За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?

 

Продуктите се изпращат за сметка на клиента към нас и се връщат обратно към клиента за наша сметка .

По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност?

Снимките, които презентират продуктите, представят възможно най-точно цветовете им. 

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 3 часа след изпращането на заявката

 
This site is hosted by JvmSaas.com