Поради софтуерно и/или техническо време, необходимо за премахване на изчерпани вече продукти от сайта и/или за обработване на получени поръчки, присъствието на конкретен продукт на сайта не гарантира наличността на този продукт при осъществяване на поръчката от потребителя, дори и потребителят да е получил потвърждение, че поръчката му е приета.

Общите условия на Търговеца за пазаруване от сайта остават приложими и към Кампанията, като в случай на противоречие между Общите условия и Условията за участие в Кампанията, ще се прилагат Условията за участие в Кампанията.

Условия за доставка

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 100 лв. с ДДС! За поръчки на стойност под 100 лв. с ДДС доставката е съответно 5.30 лв до офис на куриер 6.90 лв. до адрес! 

„Бърза доставка“

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди. Срокът на доставка за поръчки от онлайн магазина е до 2 работни дни.   Поръчките, могат да бъдат доставени както до офис на Спиди, така и до адрес, който е удобен за Вас.

Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.

 Запазваме правото си едностранно, без да е необходимо да информираме купувача, да удължаваме посочените срокове с до 12 дни, при които случай ако забавянето е по наша вина, ще уведомим купувача за забавянето.  Свържете се с нас, в случаите, които пратката се забави повече от 3 работни дни а вие не сте получили обаждане от нас.

Поради високата натовареност и големия обем пратки по време на празници, приканваме всички наши клиенти да посочват куриерски офис на Спиди за доставка, за да се избегне дългосрочното забавяне на пратките.

 

 „Провери при доставка”

Тази опция дава право клиента да отвори и провери пратката преди заплащане. Клиентът има възможността да провери дали получава точно това, което е поръчал, за да избегне връщането на объркана поръчка.
Проверката или прегледът на пратката за продукти, не включва изпробването или тестването на техническото му състояние.

 

„14 дневен срок за връщане“

Клиентите имат право да върнат закупената в 14 дневен срок.

За да бъде върнат един продукт трябва да отговаря на следните условия:

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.

В случай че си закупил/а повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Здраве и красота

Всички продукти от категория “Здраве и красота” са свързани със здравето и/или личната хигиена на потребителите. Съответно те могат да се върнат в рамките на срока, който е предоставен за отказ от договора за покупко-продажбата им, сключен от разстояние, само ако не са използвани и са със същата опаковка, с която са били получени и тя е неразпечатана. Подкатегориите, в които могат да бъдат намерени тези продукти са:

– Грим & маникюр

– Парфюми

– Козметика & Продукти за лична грижа

– Уреди & Аксесоари за лична грижа

– Епилатори

– Преси за коса

– Сешоари

– Машинки за подстригване

– Самобръсначки

– Здраве, Wellness & Електронни цигари

– Устна хигиена

Малки електроуреди за кухня, кафемашини, ютии и други

– Можеш да върнеш продукт, само ако той е опакован. В случай, че е разопакован, можеш да го върнеш, ако не е използван;

This site is hosted by JvmSaas.com