Условия за доставка

Поради софтуерно и/или техническо време, необходимо за премахване на изчерпани вече продукти от сайта и/или за обработване на получени поръчки, присъствието на конкретен продукт на сайта не гарантира наличността на този продукт при осъществяване на поръчката от потребителя, дори и потребителят да е получил потвърждение, че поръчката му е приета.

Общите условия на Търговеца за пазаруване от сайта остават приложими и към Кампанията, като в случай на противоречие между Общите условия и Условията за участие в Кампанията, ще се прилагат Условията за участие в Кампанията.

Условия за доставка  

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 80 лв. с ДДС! За поръчки на стойност под 80 лв. с ДДС доставката е 6 лв.! 

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди. 

Срокът на доставка за поръчки от онлайн магазина е 2 работни дни.  

Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.

 

Запазваме правото си едностранно, без да е необходимо да информираме купувача, да удължаваме посочените срокове с до 12 дни, при които случай ако забавянето е по наша вина, ще уведомим купувача за забавянето.  Свържете се с нас, в случаите, които пратката се забави повече от 3 работни дни а вие не сте получили обаждане от нас.

 

Опция “Click & Collect” - купувачите имат опцията да вземат поръчката си от нашия офис.  

Опция “Провери при доставка” - клиентите могат да проверят стоката в момента на получаване

Клиентите имат 14 дневен срок да върнат стока.  

За да бъде върнат един продукт трябва да отговаря на следните условия:

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

Трябва да върнеш продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.

В случай че си закупил/а повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

 Здраве и красота

Всички продукти от категория “Здраве и красота” са свързани със здравето и/или личната хигиена на потребителите. Съответно те могат да се върнат в рамките на срока, който е предоставен за отказ от договора за покупко-продажбата им, сключен от разстояние, само ако не са използвани и са със същата опаковка, с която са били получени и тя е неразпечатана. Подкатегориите, в които могат да бъдат намерени тези продукти са:

– Грим & маникюр

– Парфюми

– Козметика & Продукти за лична грижа

– Уреди & Аксесоари за лична грижа

– Епилатори

– Преси за коса

– Сешоари

– Машинки за подстригване

– Самобръсначки

– Здраве, Wellness & Електронни цигари

– Устна хигиена

Малки електроуреди за кухня, кафемашини, ютии и други

–      Можеш да върнеш продукт, само ако той е опакован. В случай, че е разопакован, можеш да го върнеш, ако не е използван;

 

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com