В условия на пандемия, посещаването на салоните за красота е свързано с редица неудобства и затруднения. Така че защо да не вземем нещата в свои ръце… С подходящите материали можем да постигнем перфектни резултати докато сме се настанили удобно на дивана. Тук си позволяваме да ви препоръчаме марката RED FOX - висококачествена българска марка, силно покривни гел лакове. Наситените и цветове и блясък издържат над 20 дни, без напукване и белене и гарантират висок професионален стандарт.


7 предимства на маникюра с гел лак.
1. Страхотна издръжливост:
Най-очевидното предимство на маникюра с гел лак е неговата издръжливост. С нормален лак със средно качество ноктите могат да останат в добро състояние до 5 дни. При гел лака обаче маникюрът остава непокътнат над 3 седмици. При педикюра продължителността е още по-голяма, като трае от месец до месец и половина.
Този тип лак е устойчив на удари и драскотини, с него вече не е нужно да се притеснявате, че ще бъде повреден при писане или физически упражнения, например.
2. Бързо съхнене:
Благодарение на фиксирането на гел лака с LED лампа, маникюр ви позволява незабавно да се включите в обичайния си ритъм на живот. Просто забравяте за онова досадно притеснение, дали няма да развалите прясно лакираните си нокти.
3. Дълготраен блясък:
Блясъкът, който гел лакът придава на ноктите, не се губи, докато не отстраните лака. Ноктите ви ще изглеждат като току-що направени в салона за маникюр, през цялото това време.
4. Предпазва ноктите:
Този лак укрепва ноктите, като ги прави по-твърди и нечупливи и ви позволява да се радвате на естествено дълъг и елегантен маникюр, дори и ако са меки и крехки.
5. Икономичност:
Гел лакът позволява на Вашите нокти да израстнат естествено дълги и така бихте спестили от ноктоплатика, ако държите на женствения дълъг маникюр. А това означава и пестене на излишни средства.
6. По-бързо нанасяне:
За разлика от други техники в маникюра, гел лакът се нанася сравнително бързо. След около 20 минути можете да получите идеален резултат. Няма нужда да прекарвате целия следобед в козметичния салон.

Два трика за успешен маникюр:

1. За да запазите маникюра си възможно най-дълго, е необходимо ежедневно да хидратирате кожичките. Също така е важно да не премахвате лака с обелване. Ако забележите, че с изминаването на седмиците той започва да се отлепва в ъгълчето, не го обелвайте, а го отстранете с препоръчания разтворител.

2. Чувствайте се свободни да комбинирате продукти на различни производители, като избирате тези, които са най-подходящи за Вас и най-много Ви допадат. Продуктите за маникюр на различните марки през последните години вече са напълно съвместими, така можете без притеснение да комбинирате любимият Ви цвят с предпочитания от Вас топ-лак, макар и не от същия производител или бранд.


И на края не забравяйте, че маникюрът е част от вашата визия, която може да променяте според настоението си.