Хайфу апарат за дълбок фейс лифтинг и подмладяване Hеllo Skin

SKU
Halloskin
Очаква се
Special Price 790,00лв. Цена 890,00лв.
купи на изплащане
-
+
Заглавие

- Дълбок лифтинг на лицето
- Премахва бръчките и фините линии
- Стяга кожата
- Anti-aging ефект
- Прави кожата сияйна и здрава
- Подобрява еластичност и възвръща блясъка на кожата
- Подходящ за домашна и професионална употреба
- Подходящ за всеки тип кожа
- Размери на обработваща глава: 5 см/1,3 см.

HIFU Hello Skin e Иновативен уред за дълбок неоперативен лифтинг, действащ на принципа на високо интензивен фокусиран ултразвук. Забавя стареенето, за една по сияйна и млада кожа.

Hello Skin HIFU използва ултразвук върху единични енергийни места, като използва високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU), за да генерира висока енергия, работеща върху повърхностната мускулна тъкан, така че SMAS слоят се свива, за да стимулира преструктурирането и регенерацията на молекулите на колаген в дълбочина.
HIFU действа върху дълбоките слоеве на кожата, енергията достига до клетките и повишава температурата до 60-70ºC, което е най-добрата температура за бързото производство на колаген и регенерацията на кожата. Енергията се фокусира върху дълбоката тъкан без да повлиява на повърхностната кожа. От една страна технологията работи в дълбочина с желания ефект, от друга страна, предпазва повърхноста на кожата.

Контрол на енергията
Един накрайник с 3 различни дълбочини на проникване на енергията: 4,5 мм, 3,0 мм и 1,5 мм. Можете да изберете различна степен в зависимост от различните типове кожа и третирана зона - лице, шия и т.н

Хайфу лифтингът се справя с проблеми като: отпусната кожа, дълбоки и финни бръчки, загуба на еластичност, преждевременно страеене, стягане на шията, двойна брадичка, торбички под очите, широки пори.

Предимства на HIFU технологията:

- Премахва дълбоките бръчки, стяга контура на лицето, редуцира фините линии, стяга и възвръща свежестта      на кожата
- Подобрява елстичността
- Ефективен дълбок лифтинг 
- Неинвазивна и безболезнена процедура
- Без период на възстановяване
- Радикално ремоделиране и подмладяване на кожата
- Стимулира производството на колаген
- Подходящ за всеки тип кожа

Този продукт изисква използването на контактен гел (не е всключен в комплекта)!!!

БЕЗОПАСНО И НЕИНВАЗИВНО, БЕЗ ПЕРИОД НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
HIFU уредът е абсолютно безопасен за работа в домашни условия. Не изисква време за възстановяване на кожата след процедура.

Как работи HIFU технологията?

HIFU лифтингът, или така наречения неоперативен SMAS (мускулен апоневротичен слой) лифтинг  е нов и безопасен метод за подмладяване на кожата и меките тъкани на лицето и тялото.

Един от най-модерните в света методи за борба със стареенето на кожата е HIFU. Благодарение на иновативнта технология, енергията достига дълбочината на SMAS до 4,5 мм., като допринася за стягане на мускулите. Въздействието осигурява необходимия ефект на напрежение, компресия и формиране на мускулна тъкан. На дълбочина 3 mm ултразвукът стимулира производството на колаген. Възстановява еластичността на кожата, подмладява, премахва пигментацията, бръчките и свива порите. Нехирургичният HIFU лифтинг е оптималното решение за всички, които не смеят да се подложат на пластична операция и целят трайни резултати без период на възстановяване и болка.

Характеристики
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Хайфу апарат за дълбок фейс лифтинг и подмладяване Hеllo Skin
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които може да харесате!

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com