Лятото е смел, енергичен и жизнерадостен сезон - време, в което можем да се отдалечим от конвенционалното и да изпробваме нови цветове, стилове и дизайн върху ноктите си.

Тук ще Ви разкажем за модните тенденции в маникюра, които ще са актуални през топлите месеци тази година. Независимо дали предпочитате нежни пастелни или живи неонови цветове, има много модни нюанси, уникални текстури и симпатични дизайни, с които да експериментирате в сезон Лято-2021 г.

 

 

 

Добре поддържаните ръце са част от очарованието на всяка жена

Не става въпрос само за специални случаи. Трябва винаги да поддържаме ръцете и ноктите си, защото това говори много не просто за нашата хигиена, но и ни прави по-привлекателни, по-уверени в себе си и ни позволява да изразим своя усет към красивото и хармоничното, присъщ за всяка жена.

Каква форма на ноктите ще бъде на мода?

Най-правилният отговор е „всяка“. Можете да създадете всеки маникюр, който пожелаете, да промените формата и дължината според настроението си. Преди всичко е хубаво да се избере форма, която ви отива и не ви пречи в ежедневието. Класическите форми като овал и бадем подхождат на повечето жени. Модерни са по-семпли нокти, така че е хубаво да не прекаляваме с дължината и да не забравяме, че се отличаваме от дивите животни и няма да ловуваме… Разбира се винаги има място и за по-ексцентричен маникюр за специален повод.

Модните цветове за летен маникюр през 2021 г.

Кои цветове са актуални в маникюра за сезон Лято-2021 г.? Има много нюанси, с които да експериментирате, за да може всяка от нас да намери своя идеален летен лак. Ето поглед към модерните цветове на лаковете за сезон Лято-2021 

- Нежните нюанси на сините и зелените цветове, които отразяват красотата на лятното небе, морето и искрящата зеленина наоколо, безспорно са един от фаворитите. Млечно-синьото и ментово зеленото - тези нюанси са идеални за създаване на актуална лятна визия и този сезон.

- Пепел от рози е нежен романтичен нюанс, който е актуален и за Лято-2021.

- Светлият люляк е може би най-деликатният нюанс на Лято-2021.

- Жълтото безспорно е най-слънчевият цвят за красиви летни нокти – от бледожълто до ярък неон.

- Класическият цвят червен лак също ще бъде на мода през летния сезон в неговите по-ярки нюанси с малинови, цикламени или оранжеви оттенъци.

- Неутрални телесни цветове – за всякакъв повод и по всяко време… неутралната цветова палитра винаги е добро решение за Вашите ръце. Телесните нюанси никога не излизат от мода (бежово, карамел, пастелно розово, перлено, пясъчно) и са подходящи за всяка визия.

Разнообразието е голямо и избора на следващия Ви летен маникюр зависи изцяло от Вашето вдъхновение и слънчево лятно настроение.