Красиво завитите къдрици подхождат на много дами, няма спор. Небрежни или подредени, такава прическа винаги изглежда страхотно, във всичките ѝ вариации. Тя може да бъде както ежедневна, така и част от визия, създадена за специално събитие.
Вариантите за прически с накъдрена или вълниста коса са много. Това могат да бъдат не само лъскави свободни масури, но и по-интересни решения, подходящи за различни поводи. Такива решения се вписват перфектно в много и различни визии – с преса или маша за коса, можем да създадем оригинални и привличащи погледа празнични прически. В ежедневието пък разпилените букли създават усещане за небрежност и лекота.

Няма съмнение, че подходящо оформените къдрици могат значително да завършат визията и излъчването на дамите, като придадат женственост и нежност. В същото време външният вид остава естествен и с младежко излъчване. За радост, не е необходимо винаги да разчитаме на професионалист, за да постигнем такъв стайлинг. Напълно възможно е да оформите красива и ефектна прическа на големи или по-дребни вълни у дома с подходящия уред. А с използването на добре подбрани стилизиращи продукти за коса, прелестните вълни в косите ви ще издържат възможно най-дълго.


Разбира се, комбинациите, в които може да оформите вашите къдрици са безбройни. Ако целите да постигнете модерни вълнообразни и естествено изглеждащи къдрици, ваш помощник може да бъде Ретро пресата Demeliss Waves , която ще ви позволи да оформите красиви къдрици с ефект „морски“ или „плажни вълни“ за секунди и без усилие.

Игривите къдрици в коста, се характеризират не само със зашеметяващия си външен вид, но и с други положителни страни, заради които много дами ги обичат. Атрактивните вълни, букли и масури с различни размери визуално правят косата по-обемна и буйна.
Няма значение на колко години сте, какво работите и какви са задачите, които трябва да изпълните в днешния ден – красиво оформените къдрици винаги ще изглеждат страхотно. Стилът на облеклото, към който се придържате, също не играе роля. Очарователните къдрици отиват на всеки стайлинг.
Къдриците могат да бъдат и чудесна основа за други по-сложни фризури и стилове. В резултат могат се постигнат много интересни, секси и изтънчени решения, които да преобразят визията на всяка дама.
Къдриците са подходящи за почти всички дами с различен овал и черти на лицето. Като бонус - благодарение на правилно оформените къдрици е възможно визуално коригиране формата на лицето, ако е необходимо.
Къдриците са универсално решение. Те изглеждат страхотно на коса с всякаква дължина - тя може да бъде къса, средна или дълга. Къдриците на коса със средна дължина, например, правят дамите да изглеждат по-женствени и модерни, независимо от възрастта. Този универсален

Има много начини за създаване на къдрици. Всяка от нас може да избере най-работещия за нея метод за стилизиране. Най - често, разбира се, за това се използва маша или преса за коса, като Demeliss XCurler от Saint Algue – удобни уреди, с които оформянето става бързо и лесно.
Стайлингът на вълни, къдрици или букли може да бъде избран не само според конкретния външен вид, формата на лицето, но и според стила на дрехите, темата на събитието и дори според метеорологичните условия.

Чувствайте се свободни, експериментирайте смело, забавлявайте се с различни визии и видове стайлинг! Някои от тях определено ще се превърнат във вашата лична визитна картичка! Създайте стила, който ви подхожда с помощта на подходящите уреди без да е необходимо да посещавате фризьорски салон! Вариантите са много, изборът е ваш!