Технологиите в съвременния свят се развиват изключително динамично. За щастие днес, все повече уреди за третиране на коса, съчетават в себе си щадящи покрития и допълнителни настройки, в зависимост от вида на косъма.

Жените отделят не малка част от ежедневието си за разкрасяване и косата не прави изключение. Много жени са борят с непокорните си коси, мечтаейки да имат красиви прически, за дълго време.

На пазара се предлагат различни уреди за оформяне на коса, но повечето променят структурата на косъма, увреждайки кутикула. Пресите за коса са предпочитан продукт. За жалост масово разпространените са силно агресивни и остават трайни последствия върху косъма.

Demeliss by Saint Algue са ново поколение уреди за коса,

Проектирани, разработени и разпространени в световен мащаб, за да отговорят на ясното търсене на пазара.

Серията Demeliss предлага пълна гама иновативни уреди за коса с професионални характеристики. Семейството на Demeliss се състои от 7 революционни уредa за изправяне и навиване, допълнени от професионални продукти за терапия на косата, създадени и прозведени във Франция.

Създайте стила, който Ви подхожда!

Създадени от едни от най-големите салони за красотаSaint Algue” Франция, уредите за коса Demeliss гарантират безупречен и най-вече щадящ стайлинг за всеки тип коса. Aдаптирайте температурата според косата Ви: от 150 ° до 230 ° C. Изберете сами подходящата температура за своята коса и я запазете здрава и копринено гладка.
Demeliss са изработени от висококачествени материали и използват функция пара, което прави работата с тях лесна, а резултатът винаги е перфектна визия като след посещение в салон за красота.

Всеки уред e със своя индивидуалност - титаниево, турмалиново и керамично покритие, технология с пара за оптимална хидратация и защита, настройки на температура, LCD дисплей, елегантен златист дизайн, придружени от кадифен термоустойчив калъф.

Бранда е добре рзпознаваем във Франция и Италия, а вече уредите са достъпни и на българския пазар.

Фаворит в семейството на Demeliss e TITANIUM” преса за коса с пара. Технологията за изправяне чрез пара свежда до минимум топлинното увреждане на косата за перфектно изправена коса с максимална защита!

Тя ще ви съблазни с представянето си: Функция за пара, титаниево покритие, 6 настройки на температурата, широки пластини за бързо изправяне на средна и дълга коса само с едно движение.

Уредът съхранява влагата в ствола на косъма, поддържайки цялостния здрав вид на косата, придавайки и блясък и елстичност. Парата, произвеждаща Titanium, съкращава процеса на работа на половина. Титаниевото покритие и широките пластини улесняват изправянето, без неприятно опъване и скубане. Demeliss Titanium, може да се използва на суха и влажна коса.

Парата, генерирана от уреда минава през специална филтрираща система, за чиста и блестяща коса.

 

Saint Algue France създава професионална козметика за коса, за защита, подхранване и блясък на косата, преди и след топлинна обработка - Demeliss Крем кератин; Demeliss термозащитен спрей; Demeliss Серум Elixir de Brillance .

В комбинация с козметичните продукти, иползванео на уредите Demeliss гарантира перфектен външен вид на косата Ви, защото здравата коса е най-красива!

Открийте в сайта Вашата Demeliss и в търговската мрежа.