Наистина ли е възможно да съществува уред за домашна употреба, който да ни помогне да решим проблемите с кожата си? Да, разбира се! Представете си, че получавате същите резултати у дома за това, за което по принцип сме свикнали да мислим, че може да бъде постигнато само в салоните за красота.

 

Да се радвате на по-тонизирана кожа, с по-здрав и по-свеж външен вид - кой каза, че не можете да го постигнете у дома? Истината е, че е на една ръка разстояние. Особено днес, в условията на пандемия и необходимостта от спазване на социална дистанция, е истински подарък, че можем да разчитаме на технологиите като съюзник и да разполагаме с ултразвукови, радиочестотни и лазерни устройства в собствената си баня.

 

Отношение и постоянство

Позитивното и активно отношение е от съществено значение, за да не отлагате нито миг и да се захванете за работа. Важна е не само козметиката, която използвате, а е необходимо и да подмладите кожата си отвътре.

За целта препоръчваме поредица от похвати, с които моментално ще подобрите външния си вид.

Тайната? Никога не се отказвайте от битката за победа, защото има техники, трикове, стратегии, навици и съвременни устройства, които ще ви помогнат в това предизвикателство (https://krasivotialo.com/za-lice/uredi-za-podmladjavane.html).

 

Почистване

Ако целите да постигнете перфектна кожа с чисти и затворени пори, ултразвуковата лицева шпатула е решението. Точно така - говорим за неприятните комедони и отворените пори, които оставят лицата ни като портокалова кора, и всички останали кожни проблеми, с които никой не иска да се примири. Ексфолираме, търкаме, масажираме, следваме всички съвети и предложения, за които сме чули или прочели ... и сякаш не постигаме особено много. Тук на помощ идват ултразвуковите шпатули за лице, които в някои случаи комбинират взаимно допълващи се технологии (https://krasivotialo.com/ultrazvukova-shpatula-3v1-za-dulboko-pochistvane-jonoforeza-elektroporciq.html) за постигане на дълбока ексфолиация на кожата, лифтинг и анти-ейдж действие и спомагат за по-ефективното проникване на козметичните продукти.

                             Микродермабразио

С тази техника се коригират всички видове несъвършенства на кожата - от мимически линии и бръчки до неравномерна пигментация или акне. Трябва да започнете с ексфолиране на кожата, нещо, което можете да получите с множество търговски продукти или да приготвите собствена домашна рецепта. За постигане на максимална ефективност на този домашен трик, на помощ идват специализираните устройства за микродермабразио, които подобряват цвета, текстурата и еластичността на кожа.https://krasivotialo.com/silkn-revit-diamanteno-mikrodermabrazio.html

 

Терапия с топъл и студен масаж на лицето

Това е техника, която можете да изпълните по няколко начина, въпреки че препоръчваме уреди, специално проектирани за нея. Процедурата се състои в масажиране на кожата с контрастна температура. Това ускорява процеса на клетъчно обновяване, като незабавно придава на лицето младежки вид.

Студът стяга кожата и мускулите и има укрепващ ефект. А масажът, особено ако се прилага със специално създаден за тази цел уред (https://krasivotialo.com/therapy-hot-and-cold-massage-silk-skin-vivid.html), изглажда фините линии и бръчките благодарение на поредица от вибрации. Ефектът се увеличава с разликата в температурата, която се прилага върху епидермиса, подобрявайки кръвообращението.

 

Технологии за неинвазивен лифтинг и скулптуриране

Една от най-иновативните технологии за дълбок (до 4,5 мм) неоперативен лифтинг, действащ на принципа на високо интензивен фокусиран ултразвук е технологията Хайфу или HIFU - High-intensity focused ultrasound. Този вид терапия прилага прецизно насочена ултразвукова енергия, която достига до дълбоките тъкани и мускули, като по този начин възстановява и стимулира естественото производство на колаген и еластин. Мини ХАЙФУ апаратите са една отлична икономична алтернатива за лифтинг в домашни условия. Портативните уреди ХАЙФУ (https://krasivotialo.com/mini-hajfu-za-d-lbok-lifting-s-rf-radiochestota-i-led.html) са препоръчвани заради тяхната лесна употреба, безболезнен и бърз резултат, който по никакъв начин не нарушава нормалния Ви ритъм на живот. С тяхна помощ можете да намалите дълбоките бръчки и фините линии, да ремоделирате контура на лицето и да премахнете двойната брадичка.

 

В периоди, когато ни се налага да оставаме по-дълго у дома и сме лишени от обичайната си физическа активност, или просто имаме нужда от помощ в битката с целулита, можем да се обърнем за помощ към комбинираните уреди за лице и тяло (https://krasivotialo.com/3-v-1-ured-za-tjalo-i-lice-rf-radiochestoten-lifting-ultrazvukova-kavitacija-i-led-terapija.html), които съвместяват няколко технологии едновременно. С тях можем да склуптурираме и оформяме силуета, да редуцираме мастните натрупвания и целулита, да стегнем отпусната кожа и да намалим фините линии и бръчки.

 

Начин на живот

Във вашите ръце е да бъдете постоянни и да придружавате тези трикове с добра диета, без тютюнев дим, много вода, умерени физически упражнения и използване на слънцезащитен крем, когато сте на открито. Тайната е в здравословния начин на живот, винаги съобразен с Вашата цел: да забавите стареенето и да сте в най-добрата си форма.

Притесняваме се за състоянието на кожата си. И това е напълно нормално, защото живеем в общество, което ни съди по имиджа ни, а всички ние искаме другите да виждат нашето най-добро Аз. Днес вече знаем, че е възможно да въздействаме върху кожните клетки и да забавим процесите на стареене (https://krasivotialo.com/za-lice/uredi-za-podmladjavane.html), а още по-добрата новина е, че можем да го постигнем в домашни условия.