Ултразвукова шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване, йонофореза и електропорация, водоустойчива

SKU
Ultrascrubber
Оценка:
100 % of 100
Очаква се
145,98лв.
-
+
Заглавие

- дълбоко почистване чрез 24 khz ултразвук
- по-ефективно проникване на козметичните продукти
- избистря тена и подобрява еластичността на кожата
- лифтинг и анти-ейдж действие
- лесна за употреба, управление с един бутон
- водоустойчива, може да се използва под душа
- безжично зареждане
- лек и ергономичен дизайн
- цвят по избор: черен

Интелигентна ултразвукова шпатула за лице, комбнираща високотехнологични терапии за дълбока ексфолация на кожата, лифтинг и анти-ейдж десйтвие и спомага за по-ефективното проникване на козметичните продукти. 

Функции:

1. Ултразвукова технология за дълбоко почистване - произвежда ултразвукови вълни с честота 24 000Hz, които ефективно почистват порите и ексфолират кожата. В резултат, кожата става мека и гладка.

2. Стяга и повдига кожата - микротокова импулсна технология (електропорция) спомага за засилване на регенерацията на клетъчния колаген и активира възстановителния процес на клетките. Стимулира прозводството на нови колагенови и еластинови клетки. Възстановява младежкия вид, стяга и повдига кожата. 

3. Усъвършенствана йонна технология - положителните йони спомага за премахване на замърсяванията и дълбокото почистване кожата. Ускорява метаболизма на дермалните клетки и възстановява еластичността на кожата. Просветлява и избистря тена, свива порите и отстранява излишния себум. Функцията на отрицателни йони е да улесни проникването на витамини, минерали, есенциални киселини, антиоксиданти, противовъзпалителни средства, необходими за оптималното състояние на кожата.  

4. Синя фотонна терпаия с дължина на вълната 465 ± 3 nm: успокоява кожата, третира акне, елиминира пъпки от различен характер и има антибактерицидно действие.

Начин на работа: 

Използвайте уредът на мокра кожа или на кожа, намазана с продукт. При изсъхване намокрете кожата или разнесете още продукт в зависимост от режима, който ползвате. Никога не оставяйте уредът да работи върху суха кожа. Винаги използвайте уреда на чиста кожа.

Почистване. Намокрете кожата.  Движете шпатулата под 45 градусов ъгъл в посока от центъра на лицета към края му. Движете я нагоре. На носа можете да използвате шпатулата под 90-градусов ъгъл и с повече натиск. Ако кожата изсъхне, намокрете я отново. За по-добри резултати използвайте след баня или след парана баня. Така порите ще са отвортени и ще се почистят по-лесно. Време на процедурата е около 3-5 минути, не повече от пет пъти на седмица.

Стягане и повдигане. Нaнесете продукт по Ваш избор по цялото лице. Обърнете шпатулата от обратната страна. Движете я с прилепнал накрайник по лицето в посока от центъра на лицето навън и нагоре. Времетраене 5-10 минути, един път в седмицата.

 

Технически характеристики:

  • Захранване: AC100-240V,  DC 5V/ 1A
  • Материал на тялото на уреда: ABS
  • Материал на металната шпатула: неръждаема стомана
  • Ултразвук: 24khz.
  • Синя светлинна дължина на вълната: 465 ± 3 nm
  • Капацитет на батерията: 600mAH
  • Размер: 175MM * 20MM * 52MM
Write Your Own Review
Оценявате:Ултразвукова шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване, йонофореза и електропорация, водоустойчива
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com