• -13%

SILK'N Tightra уред за интимно женско здраве

SKU
SILKTITHTRA
Оценка:
100 % of 100
Налично
Само 3
Special Price 699,00 лв. Цена 799,00 лв.
купи на изплащане
-
+
Кратко Описание

"89% Подобрение в сексуалната функционалност"

"92% Подобрение при вагиналните симптоми"

"85% Подобрение при Стресова уринарна инконтиненция (SUI) симнтоми"

- Първия уред за женско интимно здраве за домашна употреба 
- Помага за възстановяване на самочувствието и сексуалното удоволствие.
- Използва биполярна RF енергия, известна със своя стягащ ефект върху тъканите, съдържащи колаген
- Подобрява чувствителноста в интимна зона
- Помага при лека форма на неволно изпускане на урина
- Видими резултати само за 4 седмици
- Безопасна и безболезнена работа

Silk'n Tightra - технология от най-ново поколение за вагинално плодмадяване и лифтинг

В резулата на хормонални поблеми като менопауза или след раждане, интимната зона на жените претърпява известни физиологични промени. Част от тях включват отпускане на вагиналните стени, намалено сексуално удоволствие,  вагинална сухота или неволно изпускане на урина, причини които могат да предизвикат несигурност и притеснение в жената. Революционният уред Silk'n Tightra използва клинично изпитаната и доказана биполярна радиочестотна енергия, която е в състояние да облекчи подобни симптоми, без да е необходима хирургична интервенция.

Клинично изпитана и доказана Биполярна Радиочестотна (RF) технология
Биполярната радиочестотна (RF) технология е добре позната на съвременната медицина и намира широко приложение в интимната естетика. Най-често се използва при жените за подновяване естествената вагинална тъкан, производството на нови еластинови и колагенови влакна, увеличаване тонуса на тазовите мускули и срамните устни.
Silk'n успява да въведе същата технология в Silk't Tightra, уред за домашна употреба. С него ще подобрите здравето на интимната зона изцяло в уюта и удобството на Вашия дом.


Безопасна работа
Silk´n Tightra е специално разработен за домашна употреба и включва редица важни механизми за безопасност. Уреда има 16 вградени сензора за топлина, които измерват температурата на кожата по време на употреба, като температурата на кожата никога няма да надвиши 42-43 ° C и да причини изгаряне. Освен това Silk’t Tightra е снабден със сензор за докосване, който гарантира, че устройството работи само при добър контакт с кожата. За да се предпази външната вагинална тъкан от изгаряне, има сензор за движение, който ще предотврати нагряването, когато върхът на Tightra не се движи по кожата. В допълнение, Silk´n Tightra има функция за автоматично изключване, която изключва устройството, след като се използва в продължение на 20 минути.


Бързи и видими резултати
Употребата на Silk'n Tightra е лесна и отнема много малко време. Необходими са само 8 сесии по 20 минути в продължение на 4 седмици за постигане на видими резултати. През този период може да използвате Silk'n Tightra както вътрешно, така и външно.


Как работи?
Silk´n Tightra е проектиран по такъв начин, че да не създава дискомфорт по време на употреба. Ергономичен и лек дизайн, с вградени 16 златни и хромирани електроди. Всички 16 електроди са предназначени за вътрешна употреба, докато 3-те хромирани електрода са предназначени специално за външна употреба. По време на процедурата ще изпитате топло усещане.
Преди употреба е важно да приложите интимния гел Silk’s Intimate Gel върху устройството. Той сигурява проводимост между уреда и кожата.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N Tightra уред за интимно женско здраве
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com