Лазерен епилатор за трайно обезкосмяване Iyoung + функции подмладяване и почистване

SKU
Iyoung
Оценка:
93 % of 100
С поръчка - доставка до 10 дни
Special Price 1490,00 лв. Цена 1790,01 лв.
купи на изплащане
-
+
Кратко Описание

Приставката за лазерна епилация е с 1 000 000 импулса и е сменяема

- Eфективен и бърз метод за перманентно обезкосмяване
- Подходящ за домашна и професионална употреба
- Диоден лазер с дължина на вълната 808nm за най-добри резултати
- Безболезнено и безопасно третиране
- Подходящ за мъже и жени

Допълнителна приставка за студен и топъл компрес може да се използва за:

- Подмладяване, анти-акне, почистване на черни точки, стягане на кожата, по-лесното усвояване в дълбочина на козметика за лице.

Iyoung e лазерен епилатор за трайно обезкосмяване, който използва най-иновативната технология за епилация с диоден лазер с дължина на вълната 808nm, която може да проникне до космения фоликул. Уредът предлага и функция за топъл/студен компрес, който подпомага по-дълбокото проникване на продуктите за лице, възстановявява и подмладява кожата, изглажда бръчките и видимо стяга лицевият контур. Почиства кожата в дълбочина, премахва черните точки и има анти акне ефект.

iYoung е иновативен уред за лазаерна епилация , който работи на същия принцип като професионалните уреди, използвани в дерматологичните центрове и козметични салони.

iYoung осигурява безопасна и ефективна лазерна епилация, с която премахнете нежеланото окосмяване в дългосрочен план.

Трайното обезкосмяването е постепенен процес, който изисква търпение и постоянство. Това е така, защото космите имат три цикъла на развитие: растеж - деградация - период на почивка и така до следващия цикъл. Лазерната епилация повлиява само космите в анагенна фаза на растеж, когато фоликулът на косъма е добре оформен. Целият процес на епилация трябва да продължи около половин година, за да може да се унищожат всички фоликули, включително и тези, които са в регресия или период на почивка.

iYoung е изключително лесен за работа. Може да се използва на всеки 15 дни в продължение на няколко месеца за пълно и ефективно отстраняване на нежеланото окосмяване. Още след 2-3 процедури, може да забележите видим ефект, космите намаляват и растат по-бавно. Всяка една област се нуждае от поне 8 третирания за отстраняване на космите напълно.

Принцип на работа

Уреда работи върху кожата, предизвиквайки дълбоко загряване, като се достига до корените на космите. Меланинът в корена на косъма поглъща лазерната енергия и в последствие се достига до коагулация и некроза на космения фоликул. Колкото по-тъмен и дебел е косъма, толкова по-добре се повлиява от лазерната епилация.

За да получите най-добър ефект от процедурата, трябва да третирате космите във фаза на растеж. За трайното премахване на нежеланото окосмяване е необходимо процедурата да се повтаря търпеливо, докато се постигнат желаните резултати.

 Уредът включва приставка за лазерна епилция и приставка за топъл/студен компрес. Те могат да се използват последователно.

Основната функция на Iyoung е лазерната епилация. Приставката за епилация може да се използва с две различни по големина глави за пропускане на светлиния лъч-малка и голяма, според размера на обработваната зона.

Други функции на уреда са: подмладяване и избелване на кожата, опъване на бръчките, анти-акне ефект, вкарване на различни растителни масла и есенции в кожата. Едни от основните разкарсяващи функции на iYoung са:

Кожни несъвършенства
Iyoung прониква в най-дълбоките слоеве на кожата, като навлиза в кожната лезия и лекува пигментацията в засегнатата област. Уреда е
подходящ за черни и кафяви пигментни петна. Лазерът работи на селективен принцип, като действа само върху пигментните участъци,
без да уврежда нормалната кожа.

Избелване и подмладяване на кожата
Iyoung отделя топлина, която се абсорбира от меланина и хемоглобина в кожата, като така стимулира производството на колагенови клетки и еластан. В резултат се постига избелване и регенериране на кожата.

Премахване на кръвоносни съдове
При лазерното третиране на неестетични кръвоносни съдове с лазер, се доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвта. Тя се трансформира в топлина, предизвикваща коагулация на кръвта и своеобразно “заваряване” на стените на нежелателния кръвоносен съд, което води до неговото унищожаване. Кръвният поток респективно се пренасочва към вени, разположени по-дълбоко под повърхността на кожата.

По-ефективно усвояване на козметичните продукти
Функцията за топъл компрес подпомага отварянето на порите и повишава кръвния поток. По този начин, продуктите за красота достигат по-дълбоките слоеве на кожата и се усвояват по-добре.

Стягане на кожа
След лазерна епилация или след горещ компрес, използвайте студения компрес, за да затворите порите, което ще доведе до стягане на кожата.

В комплекта за включени:

- уред

- приставка за лазерна епилация +накрайник за малки площи

- приставка за топли/студени компреси

- ключ защита за деца

- захранващ кабел

- инструкции на български език

При употреба на уреда в режим лазерна епилация е задължително да поставите защитния ключ за деца. В противен случай уреда няма да работи.

Процедурите за лазерна епилация е препоръчително да се прявят с 10-15 дена почивка между тях. 

Характеристики
Гаранция(месеци) 12
Импулси 1 000 000
Сменяема лампа Да
Мощност KJ/cm² 24
Площ лампа cm² 3.8
Брояч на импулси Да
Работа на Батерия No
Write Your Own Review
Оценявате:Лазерен епилатор за трайно обезкосмяване Iyoung + функции подмладяване и почистване
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com