Фотоепилатор ME SLEEK 300 000 импулса , мострeна бройка, без опаковка, подходящ за всички цветове на кожата и косъма

SKU
Metouchsample
Очаква се
Special Price 159,51 лв. Цена 588,24 лв.
купи на изплащане
Кратко Описание

 

Уреда е използван за демонстрация

- 300 000 импусла

- Иновативна ELOS технология - комбинация от IPL и RF

- Подходящ за лице и тяло

- Площ на третиране 5 cm2 и мощност 9 J/cm2.

- Произведен в Израел

- Гаранция 6 месца

*Единственият фотоепилатор, при който космите могат да бъдат отстранени от корена непосредствено преди процедура, ефективно отстранява светли (руси, сиви, червени, бели) косми!

elōs е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия), за постигане на по-добър резултат с по-високо ниво на сигурност и комфорт.

 

Как работи mē?

Уредът подава импулс rf + ipl (радио + светлинен) за част от секундата. IPL енергията се трансформира в топлинна енергия, затопляйки космите и космените фоликули. Радиочестотната енергия се насочва към вече затоплените космени фоликули и така предотвратява повторния растеж на космите. Комбинацията от двете допълващи се енергии предоставя неповторима безопасност, гъвкавост и ефективност за различни цветове на кожата и космите.

Подходящ за  лице и тяло.

Произведен в Израел.

Внимание!

За най - добри резултати е необходимо да спазвате препоръчителното време за третиране на отделните зони на тялото и лицето!

В случай, че е Ви е необходимо повече или по - малко от препоръчителното време, е добре да спазвате правилото : Всяка зона трябва да бъде повторена до 4 пъти по време на 1 процедура.

Гаранция 6 месеца.

Характеристики
Импулси 300 000
Сменяема лампа Да
Мощност KJ/cm² 9
Площ лампа cm² 6 cm²
Брояч на импулси No
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор ME SLEEK 300 000 импулса , мострeна бройка, без опаковка, подходящ за всички цветове на кожата и косъма
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com