Когато говорим за стил, обикновено имаме предвид, че всеки един от нас се отличава с чувство за вкус, елегантност и индивидуалност. За да изглеждате стилни, не е достатъчно да обърнете внимание само на тоалета и прическата, а задължително и на маникюра. Английският бранд MOYOU London знае как да накара ръцете да се чувстват по-млади, стилни и привлекателни !

Независимо дали търсите идея за декорация на маникюр на ежедневната си визия или за конкретен и специален повод, Moyou може да задоволи всеки вкус. С богата и разнообразна колекция от над 500 шаблона, стартови комплекти и 10 000 различни декорации, вдъхновени от последните модни тенденции. Стартовият комплект е много удобен за употреба в домашни условия, особено, ако не можете да рисувате върху ноктите си, а желаете те да бъдат по-интересни.  Печатите за декорация позволяват Вие сами да направите дизайна върху своите нокти чрез щамповане на ефектни декорации, които не може да бъдат направени на ръка. Само за няколко минути, бързо, лесно и забавно! Само сега даваме възможност сами да създадете комплект по ваше предпочитание, като изберете шаблон и лакче по ваш вкус!

Прояви въображение и направи точно тази декорация на своите нокти , която отива най-точно на стила ти. Създай летни емоции по своите нокти и бъди креативен всеки ден! Накарайте погледите да се задържат за по-дълго върху ръцете ви.

Moyou London дава свежи идеи за декорация, които ще допаднат на всички дами, независимо от възрастта. Всички жени категорично държат на добрия си външен вид,а ръцете са тези които получават внимание всеки ден.

Изненадай всички с оригинална визия на ноктите с помощта на Moyou London- нещо модно, предизвикателно и различно.