Ултразвуков уред 3 в 1 за тяло, Led терапия, електростимулация и ултразвук

SKU
UltraSlim
Налично
79,00 лв.
-
+
Кратко Описание

- ултразвуков масажор за остслабване и оформяне на тялото

- три функции-микротокова терапия, ултразвук и инфраред светлина

- намалява подкожните мазнини, целулита и заглажда кожата

- неинвазивен метод за намаляне на обиколката

- кратка процедура- 15-30 мин. на ден

- функционален и компактен дизайн 

 

Иновативен уред за извайване и оформяне на тяло, който съчетава три функции - ултразвукова терапия, инфрачервена топлина и електростимулация. Процедура само от 15-30 минути на ден помага за намаляване на мастните натрупвания и целулит, заглажда кожата, стяга и склуптурира силуета. Лесен за работа, функционален с компактен дизайн.

Ултразвук:
Уреда може да създаде ултразвукова вибрация със скорост oт 1MHz, която е най-подходяща за грижа за тялото. Ултразвуковата вълна прониква в дълбочина от 1 см в кожата, като по тази начин може промени обема и движението на всяка клетка, и да има ефект на фин масажор, който се нарича клетъчен масажор. Клетъчният масажор може да активира и регулира клетъчната мембрана, като в същото време подобрява пропускливостта на повърхността на кожата. В резултат се забързва метаболизма, ускорява се естествено изхвърлянето на мазнини, подобрява функционалността на лимфната и кръвоносна система като по този начин се насърчава отслабването.

Инфрачервена топлина:
Уреда доставя инфрачервени лъчи със спектър 8-12 микрометъра. Този дължина на вълната е много близка до честотата на вибрациите на клетъчните молекули на тялото и може проникне по-дълбоко в кожата и подкожните тъкани. В резултат те генерират леко нагряващо действие точно под повърхността на кожите, като по този начин подобряват жизнеността на кожата, ускоряват клетъчната метаболитна активност и водят до по-бързо изгаряне на мазнини.

Електростимулация:
Електростимулацията (микротоков масаж) е усъвършенстван технологичен метод за насърчаване на здравето и тонуса на тялото. Този метод е изключително подходящ за намаляване на излишните мазнини около талията, корема, бедрата и ръцете. Микротоковият масаж използва ток с ниско напрежение, който възбужда мускулите, карайки ги да се свиват неволно (пасивно движение). Мускулното движение изразходва енергия и изгаря мазнини. Това води до тонизиране на определени части на тялото, където се натрупват мастни натрупвания. Отлични резултати могат да бъдат постигнати при над 94% от хората, особено в комбинация с добра диета и здравословен начин на живот.

Технически характеристики:
Честота на ултразвука: 1 MHz;
Волтаж: 240V;
Размери: 190Х 80Х60mm;
Тегло: 140 г.

В комплекта са включени:

1 бр. подаръчна кутия
1 бр. уред
1 бр. адаптер
4 бр. електрода
1 бр. инструкции за употреба

Гаранция: 12 месеца

Характеристики
Гаранция(месеци) 12
Write Your Own Review
Оценявате:Ултразвуков уред 3 в 1 за тяло, Led терапия, електростимулация и ултразвук
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com