Композиция етерични масла YOGA EVERYDAY 10мл

SKU
ZRYOGAEVERYDAY
Налично
Само 1
18,54 лв.
-
+
Кратко Описание

Действия на композицията от етерични масла Yoga Everyday

✓ Повишава самоувереността и се бори със симптомите на депресия и тревожност
✓ Балансира сетивата и ни помага да се чувстваме радостни и заредени
✓ Действа тонизиращо и укрепва защитните сили на организма
✓ Изчиства ума и филтрира негативните мисли
✓ Помага при ниско кръвно налягане
✓ Засилва концентрацията
✓ Бори се с безсънието

Наслади се на радостта от деня!

Композицията от етерични масла Yoga Everyday е вдъхновена от малките радости от деня и събуждане на сетивата ни, за им се насладим по възможно най- добрия начин. Дава усещането за уравновесеност и подобрява тонуса ни, за да преминем през деня заредени и изпълнени със сила и ентусиазъм.

Yoga Everyday е бленд от пет етерични масла, който връща вдъхновението ни за живот и стабилизира и отпуска тялото ни, като същевременно подхранва Духа и се грижи за нашето психично здраве. Повишава самоувереността и самочувствието ни и ни прави гъвкави и адаптипни при вземане на решения и справяне с всекидневните задачи. Насърчава позитивните мисли и ни закотвя в състоянието на безусловност и покой.

Синергичен микс от чисти етерични масла:

Етерично масло Портокал - наричано още "маслото на радостта", защото повишава оптимизма и самоувереността, прави ни по-контактни, помага при безсъние, депресия, стрес, нервно напрежение, чувство на тревога, страх, разсеяност, преумора, ниско кръвно налягане.

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.

Етерично масло Лимон подобрява концентрацията и настроението, като действието му е едновременно да стимулира и успокоява. Активно се бори с изтощението, помага при депресия и убива вредните вируси и бактерии. Намалява възпалението.

Етерично масло Салвия има цялостно успокояващо действие и балансира функциите на редица органи в организма. Действа отпускащо на нервната система и облекчава състояния на стрес и депресия.

Етерично масло Кедър подобрява мозъчната дейност и влияе отпускащо за тялото, като подобрява концентрацията и намалява чувството на умора и стрес. Облекчавайки напрежението, етеричното масло от кедрово дърво изчиства ума и благоприятства за спокоен и качествен сън.

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час.

Характеристики
Производител MAKEDA BOTANICS
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Композиция етерични масла YOGA EVERYDAY 10мл
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com