Композиция етерични масла YOGA NIDRA 10мл

SKU
ZRYOGANIDRA
Налично
Само 3
22,83 лв.
-
+
Кратко Описание

Действия на композицията етерични масла Yoga Nidra:

✓ Изчиства връзката между Сърцето и Ума
✓ Помага за постигане на вътрешен мир и хармония
✓ Балансира функциите на множество органи в организма
✓ Помага при нарушения на съня, тревожност и чести кошмари
✓ Усилва защитните сили на организма срещу вируси и настинки
✓ Облекчава депресивни и стресови състояния
✓ Отпуска и презарежда нервната система
✓ Увеличава либидото
✓ Повишава фокуса и концентрацията

Подари си покой!

Композицията от етерични масла Yoga Nidra е композиция от чисти етерични масла за дълбоко балансиране на емоциите и цялостното състояние на нервната система.

Yoga Nidra е специално разработен бленд от пет етерични масла за нежно и деликатно справяне със стреса и реакциите на тялото при напрежение. Неговото комлексно действие влие благотворно върху ума и неговата корелация със сърцето и ни помага да отсяваме потока от мисли, като се водим от онези, които са вдъхновени от сърцето ни, а не онези, които са породени от чувството на тревожност, безсилие, загуба и страх. Отлично решение за ежеденевно хармонизиране на тялото и заздравяне на връзка между четвърта и седма чакра.

Синергичен микс от чисти етерични масла:

Етерично масло Салвия има цялостно успокояващо действие и балансира функциите на редица органи в организма. Действа отпускащо на нервната система и облекчава състояния на стрес и депресия.

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.

Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията.

Етерично масло Иланг-иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.

Етерично масло Римска лайка намалява тревожността, напрежението и стреса, препоръчва се при малки деца с хиперактивност и бебета, които често плачат и са лесно раздразнителни.

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час.

Характеристики
Производител MAKEDA BOTANICS
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Композиция етерични масла YOGA NIDRA 10мл
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com