Композиция етерични масла YOGA BALANCE 10мл

SKU
ZRYOGABALANCE
Налично
Само 1
15,56 лв.
-
+
Кратко Описание

Действия на композицията от етерични масла Yoga Balance:

✓ Заздравява позитичната връзка между физическата ни реалност и нашите емоции
✓ Подобрява и стимулира мозъчната дейност
✓ Намалява стреса и избистря фокуса
✓ Има релаксиращ ефект
✓ Облекчава болката и възпалителните процеси в тялото
✓ Допринася за по-добро вдъхновение и цялостно усещане за баланс
✓ Повишава естествените защитни сили на организма

Баланс между Дух и Тяло!

Композицията от етерични масла Yoga Balance е харомично съчетание, което ни помага да върнем усещането за принадлежност и връзка между нашия физически свят и Духа ни.

Yoga Balance е бленд от пет етерични масла, създаден за улесняване на връзката между физическото ни тяло и нашата духовна същност. Дава ни чувството за стабилност и ни помага да се усещаме добре в тялото си, пълни с енергия и заредени от Вселенския източник на любов, радост и подкрепа. Освобождава ни от ограничените вярвания и негативните убеждения, като заземява мислите ни и ни връща в тялото ни. Засилва връзката ни с нашата интуиция и творческата ни същност, като ни помага да вземаме по- мъдри и балансирани решения.

Синергичен микс от чисти етерични масла:

Етерично масло от Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.

Етерично масло от Кедър подобрява мозъчната дейност и влияе отпускащо за тялото, като подобрява концентрацията и намалява чувството на умора и стрес. Облекчавайки напрежението, етеричното масло от кедрово дърво изчиства ума и благоприятства за спокоен и качествен сън.

Етерично масло от Тангерина намалява стреса и релаксира ума и тялото.

Етерично масло от Пачули има заземяващо, балансиращо и успокояващо действие. Терапевтичната му употреба носи редица ползи за здравето, а лечебната му сила се разгръща в широк диапазон.

Етерично масло от Иланг иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час.

Характеристики
Производител MAKEDA BOTANICS
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Композиция етерични масла YOGA BALANCE 10мл
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com