Композиция етерични масла YOGA CENTER 10мл

SKU
ZRYOGACENTER
Налично
Само 3
19,85 лв.
-
+
Кратко Описание

Действия на композицията етерични масла Yoga center:

✓ Допринася за цялостното релаксиране на организма
✓ Помага за центриране и заземяване
✓ Премахва стреса и напрежението
✓ Действа пречистващо и енергизиращо
✓ Държи ни позитивни и насочва мислите ни в оптимистична посока
✓ Придава устойчивост на Духа и Тялото
✓ Стимулира секрецията на хормона на щастието

Центрирай се!

Композицията от етерични масла Yoga Center има дълбоко заземяващ и центриращ ефект. Със своето енергизиращо и антистресово действие ни помага да върнем фокуса си и да се усещаме здраво свързани със Земята и тялото си.

Yoga Center  съдържа бленд от пет етерични масла за цялостно енергизиране и релаксиране на тялото и допринася за неговото хармонично свързване с Духа и Висшия Аз. Служи като филтър за негативните мисли и ни прави позитивни, уверени и изпълнени с вяра и същевременно оставаме тук и сега, заредени с енергия, за да се насладим на настоящия момент. Особено подходящ за сутрешни медитаци и за балансиране на коренна чакра. 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 

Етерично масло от Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.

Етерично масло от Мента има освежаващо и енергизиращо действие. Аналгетичните и антисептичните му свойства помагат за облекчаване на главоболие, мускулни спазми и възпаления.

Етерично масло от Босилек има антимикробно, пречистващо и енергизиращо действие. Стимулира сетивата, повдига духа, прояснява мисълта и притежава антидепресивни свойства.

Етерично масло от Беграмот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни и тонизиращи свойства. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. 

Етерично масло от Кориандър придава стамина на духа и устойчивост на тялото, използва се за цялостно релаксиране на организма.

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Характеристики
Производител MAKEDA BOTANICS
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Композиция етерични масла YOGA CENTER 10мл
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com