SILK'N LED Face Mask 100 маска за лице със светлинна терапия

SKU
led-face-mask-100
Очаква се
299,00 лв.
купи на изплащане
-
+
Кратко Описание

- LED светлинна терапия (червенa, синя, жълтa и лилавa)
- Намалява фините линии и пигментацията
- Помага за намаляване на акне, възпаления и белези
- Подобрява кръвообращението и еластичността на кожата
- Избистря тена

Открийте най-новата тенденция за подобряване на кожата: Silk’n LED маска за лице. Тази маска използва червена, синя, жълта и лилава LED светлина, специално разработена за справяне с редица кожни проблеми, включително признаци на стареене, акне и суха кожа.

Изследванията показват, че LED светлината стимулира клетъчното делене и производството на нови клетки и е в състояние да възстанови тъканите. Поради тези причини естетичните клиниките по целия свят го използват от много години за подобряване на състоянието на кожата, например за борба с признаците на стареене. Благодарение на Silk’n LED Face Mask, сега можете сами да извършвате тези процедури в комфорта на собствения си дом.

Уред 4 в 1 за подобряване на цялостния вид на вашата кожа
LED маската за лице Silk’n поддържа четири LED светлинни терапии, всеки от които работи на различни дължини на вълната и служи за специфична цел на лечение. Маската съдържа 90 светодиода.

Всеки цвят и дължина на вълната се справя с различен кожен проблем, за да възстанови и подобри състоянието на кожата. Дължините на вълните, споменати по-долу, са дадени в нанометри, nm. Това показва колко дълбоко светлината може да проникне в кожата. Например, червената светлина прониква по-дълбоко в кожата от синята светлина, която действа главно върху или точно под кожата.

1. LED светлината (червена, синя, жълта или лилава) се абсорбира от кожата и дермата.
2. Клетъчната активност започва да помага за обновяването на кожните клетки и възстановяването на остарелите тъкани.
3. Кожата изглежда по-красива и сияйна от преди.

Червена светлина, 622nm: помага за подобряване на кръвообращението, стимулира производството на колаген и намалява фините линии. Подходящ за всеки тип кожа.

Синя светлина, 463 nm: помага за намаляване на акнето, омазняването и белезите и може да има противовъзпалителен ефект. Подходящ за мазна кожа.

Жълта светлина, 592 nm: помага за овлажняване на кожата, намаляване на зачервяването и подобряване на еластичността на кожата. Подходящ за суха кожа.

Лилава светлина, 425 nm: комбинация от червена и синя светлина. Помага за намаляване на токсините, възпалението, акнето и видимостта на фините линии и подобрява кръвообращението. Подходящ за всеки тип кожа.

Beautiful, radiant skin
One of the great advantages of Silk'n LED Face Mask is that it is made of soft, flexible and natural silicone material, which makes it more comfortable to wear than hard, non-spoken plastic masks. This makes the above long-term results even easier and more enjoyable.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N LED Face Mask 100 маска за лице със светлинна терапия
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com