Фотоепилатор Philips Lumea Advanced - SC1998/00

SKU
SC1998/00
Налично
Само 5
797,62 лв.
купи на изплащане
-
+
Кратко Описание

Включва: приставка за лице, приставка за бикини зона, възможност за работа с кабел, индикатор за силата на импулса, система за безопасност

Philips Lumea Advanced прави чудеса за предотвратяване на повторния растеж на космите по тялото. Нежните светлинни импулси, прилагани редовно, запазват кожата копринено гладка всеки ден. 

 • 250 000 импулса
 • Предпазва кожата от UV светлината
 • 5 степени на работа
 • Регулируеми според вашия тип кожа
 • Сензор за тон на кожата
 • Доказано безопасно и ефективно третиране

  Обективните изследвания показват до 85% намаляване на окосмяването и то само след 3 процедури **. Първите 4 процедури трябва да бъдат правени на всеки 2 седмици, след което трябва вече да виждате желаните резултати. За да поддържате резултатите си, просто повтаряте процедурата на всеки 4 седмици. Само след 8 поддържащи процедури можете да бъдете обезкосмени в продължение на най-малко 3 месеца *. За да увеличите тази снимка, моля, щракнете върху изображението в галерията с изображения в горната част на страницата.

 • Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

  Philips Lumea Prestige работи ефективно, лесно и безопасно в голям диапазон от косми и кожи. Работи на естествено тъми руси, кафеви и черни косми и на от много бледи до тъмнокафеви тонове на кожа. Както други базирани на фотоепилация терапии, Philips Lumea не може да се използва за третирането на бяла/сива, светлоруса или червена коса и не е подходящ за много тъмна кожа. Това е поради високия контраст, необходим между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата.

 • Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

  Използвайте смело за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете.

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Сменяема лампа No
Брояч на импулси No
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Philips Lumea Advanced - SC1998/00
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com