Фотоепилатор Philips Lumea Advanced - SC1998/00

SKU
SC1998/00
Налично
Само 5
645,17лв.
купи на изплащане
-
+
Заглавие

Philips Lumea Advanced прави чудеса за предотвратяване на повторния растеж на космите по тялото. Нежните светлинни импулси, прилагани редовно, запазват кожата копринено гладка всеки ден. 

- Предпазва кожата от UV светлината

- 5 настройки за светлинната енергия

- Регулируеми според вашия тип кожа

- Вградена система за безопасност

- Сензор за тон на кожата

 
 
  • Доказано безопасно и ефективно третиране

    Обективните изследвания показват до 85% намаляване на окосмяването и то само след 3 процедури **. Първите 4 процедури трябва да бъдат правени на всеки 2 седмици, след което трябва вече да виждате желаните резултати. За да поддържате резултатите си, просто повтаряте процедурата на всеки 4 седмици. Само след 8 поддържащи процедури можете да бъдете обезкосмени в продължение на най-малко 3 месеца *. За да увеличите тази снимка, моля, щракнете върху изображението в галерията с изображения в горната част на страницата.

  • Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

    Philips Lumea Prestige работи ефективно, лесно и безопасно в голям диапазон от косми и кожи. Работи на естествено тъми руси, кафеви и черни косми и на от много бледи до тъмнокафеви тонове на кожа. Както други базирани на фотоепилация терапии, Philips Lumea не може да се използва за третирането на бяла/сива, светлоруса или червена коса и не е подходящ за много тъмна кожа. Това е поради високия контраст, необходим между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата.

  • Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

    Използвайте смело за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете.

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Сменяема лампа No
Брояч на импулси No
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Philips Lumea Advanced - SC1998/00
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com