Philips Lumea Advanced + facial cleaning brush - BRI924/00

SKU
BRI924/00
Не е налично
608,46 лв.
купи на изплащане
Преглед
Philips Lumea Advanced works wonders to prevent the reappearance of hair on the body. Gentle pulses of light, applied regularly, keep skin silky-smooth every day.

Идеален подарък за всяка дама, включващ Philips Система за премахване на окосмяване Lumea Advanced + четка за почистване на лице VisaPure mini. 

Професионална IPL технология за дома, разработена съвместно с дерматолози

IPL означава интензивна импулсна светлина. Philips Lumea третира корените на космите с меки светлинни импулси и по този начин поставя космените фоликули в състояние на покой. Следователно, количеството на растежа на косата постепенно намалява. С повторения за лечение кожата ви остава чудесна без косми и забележимо гладка. Лечението за по-малък растеж на косата е безопасно и нежно, дори в чувствителни зони. Philips Lumea е клинично тестван и разработен с дерматолози за лесно и ефективно лечение, от комфорта на вашия собствен дом.

Доказано безопасно и ефективно лечение

Независимите проучвания показват поне 85% по-малко коса след само три лечения **. Първите четири лечения трябва да се правят на всеки две седмици. След това вече трябва да видите желаните резултати. За да поддържате резултатите, повтаряйте лечението веднъж на четири седмици. Само след осем освежавания за лечение ще бъдете без коса поне три месеца *.

Подходящ за много типове коса и кожа

Philips Lumea Prestige може да се използва на много типове коса и кожа. Подходящ за (по природа) тъмно руса, кафява и черна коса и за тонове на кожата от много бели до тъмнокафяви. Поради необходимия висок контраст между косата и пигментите на кожата, Philips Lumea, подобно на други леки на светла основа, не е подходящ за третиране на бяла / сива, светлокоса или червена коса, нито за третиране на много тъмна кожа.

Вграден сензор за тона на кожата

Интегрираният сензорен тон на кожата, който трябва да се третира в началото на всяка сесия и от време на време по време на лечението. Ако бъде открит тон на кожата, който е твърде тъмен за лечението с този продукт, автоматично не се излъчват повече светлинни импулси.

Безопасен и ефективен, дори върху чувствителни части на тялото

Косъм по лицето (горна устна, брадичка и бузи) и косми по тялото, напр. Б. по краката, ръцете, корема, областта на подмишниците или зоната на бикините лесно се отстраняват.

Прецизно закрепване за допълнителна безопасност на лицето

С допълнителния интегриран светлинен филтър може да се използва за безопасно премахване на космите по горната устна, брадичката, бузите и други чувствителни зони.

Специално издание с мини четка за почистване на лицето VisaPure

Мини четката за почистване на лицето VisaPure е компактно устройство за лесно почистване на кожата за видимо свежа и мека кожа.

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Импулси 200 000
Сменяема лампа Не
Площ лампа cm² 4 cm2
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Philips Lumea Advanced + facial cleaning brush - BRI924/00
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com