Комплект масла за ароматерапия NEW LIFE SET MAKEDA Botanics

SKU
ZR_LS_KZA
Налично
Само 3
51,75 лв.
-
+
Кратко Описание

Комплектът включва:
Композиция етерични масла за концентрация FOCUS 10мл
Композиция етерични масла за мотивация MOTIVATION 10мл
Композиция етерични масла за eнергия ENERGY 10мл

Сет етерични масла MAKEDA Botanics са подбраните масла, чиито изпитани свойства в комбинация постигат мощен ефект, зареждат тялото и духа и изчистват отрицателните мисли, страха и тревожността. Поддържат ума свеж и вдъхновяват, разкривайки пред съзнанието нови перспективи, намиране на смисъл и постигане на удовлетворение.

Комплектът включва:
1. Композиция етерични масла за концентрация FOCUS 10 мл – комбинация масла от Пачули, Здравец, Грейпфрут, Розмарин и Мента, която стимулира притока на кислород в мозъка, ободрява сетивата и вдъхновява за ученe и работа. Повишава концентрацията и подобрява паметта. Има балансиращ ефект върху емоциите. Прогонва летаргията и се бори с депресия и тревожност.

2. Композиция етерични масла за мотивация MOTIVATION 10 мл – обединява масла от Лимон, Мента, Сладък портокал и Розмарин. Осигурява прилив на живителни сили и инспирира за работа и постижения. Стимулира креативността и вдъхновява за постигане на оптимални резултати. Повишава оптимизма и самоувереността. Помага при безсъние, депресия, стрес, нервно напрежение, чувство на тревога, страх, разсеяност, преумора, ниско кръвно налягане.

3. Композиция етерични масла за eнергия ENERGY 10 мл – бленд етерични масла от Джинджифил, Розмарин, Грейпфрут и Бергамот, които осигуряват прилив на свежи сили и вдъхновение за деня. Редуциране оксидативния стрес в организма. Има антидепресантни свойства и облекчава нервната система по естествен начин. Действат като терапия за моментите на отпадналост, вялост и умора.

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричeн микс на всеки 100 мл вода в арома дифузер и включете за 1 час.

Характеристики
Производител MAKEDA BOTANICS
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Комплект масла за ароматерапия NEW LIFE SET MAKEDA Botanics
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com