• -29%

Шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване с ултразвук, йонофореза и електропорация - бяла

SKU
ULT_SCRUB_1
Оценка:
100 % of 100
Налично
Special Price 49,00 лв. Цена 69,00 лв.
-
+
Кратко Описание

- дълбоко почистване чрез 20-30 khz ултразвук
- по-ефективно проникване на козметичните продукти
- избистря тена и подобрява еластичността на кожата
- лифтинг и анти-ейдж действие
- лесна за употреба, управление с един бутон
- лек и ергономичен дизайн

Интелигентна ултразвукова шпатула за лице, комбнираща високотехнологични терапии за дълбока ексфолация на кожата, лифтинг и анти-ейдж десйтвие и спомага за по-ефективното проникване на козметичните продукти. 

Функции:

1. Ултразвукова технология за дълбоко почистване (Cleansing) - произвежда ултразвукови вълни с честота 20-30 000 000 Hz, които ефективно почистват порите и ексфолират кожата. В резултат, кожата става мека и гладка.

2. Стяга и повдига кожата (Lifting) - микротокова импулсна технология (електропорция) спомага за засилване на регенерацията на клетъчния колаген и активира възстановителния процес на клетките. Стимулира прозводството на нови колагенови и еластинови клетки. Възстановява младежкия вид, стяга и повдига кожата. 

3. Усъвършенствана йонна технология (Moisturizing) - положителните йони спомага за премахване на замърсяванията и дълбокото почистване кожата. Ускорява метаболизма на дермалните клетки и възстановява еластичността на кожата. Просветлява и избистря тена, свива порите и отстранява излишния себум. Функцията на отрицателни йони е да улесни проникването на витамини, минерали, есенциални киселини, антиоксиданти, противовъзпалителни средства, необходими за оптималното състояние на кожата.  

Начин на работа: 

Използвайте уредът на мокра кожа или на кожа, намазана с продукт. При изсъхване намокрете кожата или разнесете още продукт в зависимост от режима, който ползвате. Никога не оставяйте уредът да работи върху суха кожа. Винаги използвайте уреда на чиста кожа.

Почистване. Намокрете кожата. Движете шпатулата под 45 градусов ъгъл в посока от центъра на лицетo към края му. Движете я нагоре. На носа можете да използвате шпатулата под 90-градусов ъгъл и с повече натиск. Ако кожата изсъхне, намокрете я отново. За по-добри резултати използвайте след баня или след парана баня. Така порите ще са отвортени и ще се почистят по-лесно. Време на процедурата е около 3-5 минути, не повече от пет пъти на седмица.

Стягане и повдигане. Нaнесете продукт по Ваш избор по цялото лице. Обърнете шпатулата от обратната страна. Движете я с прилепнал накрайник по лицето в посока от центъра на лицето навън и нагоре. Времетраене 5-10 минути, един път в седмицата.

 

Технически характеристики:

Захранване: AC100-240V,  DC 5V/ 1A
Материал на тялото на уреда: ABS
Материал на металната шпатула: неръждаема стомана
Ултразвук: 20-30 Khz
Капацитет на батерията: 600mAH
Размер: 175MM * 20MM * 52MM
Teгло: 99гр.
Гаранция: 12 месеца

Характеристики
Гаранция(месеци) 12
Write Your Own Review
Оценявате:Шпатула 3 в 1 за дълбоко почистване с ултразвук, йонофореза и електропорация - бяла
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com