Фотоепилатор PHILIPS Lumea Advanced - SC1997/00, 250 000 импулса

SKU
SC1997/00
Налично
Само 5
747,77 лв.
купи на изплащане
-
+
Кратко Описание
 • 250 000 импулса
 • приставка за лице 
 • зона на третиране - ръце, крака, корем, бикини линия, подмищници 
 • 5 степени за интензивност на светлината
 • вграден UV филтър - предпазва кожата от UV светлината
 • сензор за цвят на кожата 
 • Адаптиран за безопасно и ефективно използване в дома ви

  Philips Lumea използва иновационната технология със светлина, наречена "интензивна импулсна светлина", която използват и професионалните салони за красота. Philips адаптира тази технология за безопасно и ефикасно използване в комфорта на собствения ви дом. Philips създаде тази революционна система за премахване на окосмяване в тясно сътрудничество с водещи дерматолози. Повече от 10 години ние провеждахме задълбочени проучвания сред потребителите, в които участваха над 2000 доброволци.
     
  Радвайте се на гладка кожа всеки ден

  Philips Lumea прилага нежни импулси светлина към корена на косъма. В резултат на това количеството косми, които растат по тялото ви, постепенно намалява. Повторното третиране прави кожата ви видимо красива и гладка при допир.
     
  Ефективно без усилия

  Нашите клинични изследвания показват значително намаляване на окосмяването само след четири процедури през две седмици. За поддържане на тези резултати просто повтаряйте третирането при необходимост. Времето между сеансите може да се различава според индивидуалното време за израстване на космите ви. – За да уголемите това изображение, кликнете върху галерията в горната част на тази страница.
     
  Подходяща за различни типове кожа и окосмяване

  Philips Lumea работи ефикасно върху (естествено) тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване. Както и останалите терапии със светлина, Philips Lumea НЕ е ефикасна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване. Освен това Philips Lumea НЕ е подходяща за тъмнокафява кожа.
     
  Безопасно и ефикасно, дори в чувствителните зони

  Използвайте с увереност за премахване на окосмяване по лицето (горната устна, брадичката и бакенбардите) и тялото, включително краката, подмишниците, бикини линията, корема и ръцете.
     
  Голямо покритие за бързо третиране

  Голямо покритие за бързо третиране на големи площи като краката.
     
  Прецизна приставка за допълнителна безопасност по лицето

  С допълнителния вграден светлинен филтър тя може да бъде използвана за безопасно третиране на косми по лицето върху горната устна, брадичката, бузите и други чувствителни зони.
     
  Сензор за цвят на кожата

  За безопасност вграденият сензор за цвят на кожата измерва тона на третираната кожа в началото на всяка сесия и от време на време през самата сесията. Ако открие тон на кожата, който е твърде тъмен за този продукт, той автоматично ще спре да излъчва импулси.
     
  Нежно третиране

  Нежна към вашата кожа.
     
  Без смяна на части, без скрити разходи

  Philips Lumea е цялостно решение, което е готово за използване веднага щом го извадите от кутията. И което е по-важно, не изисква подмяна на лампи, нито използване на гелове.
     
  Режим на плъзгане и генериране на импулс – за по-удобно приложение

  Основният режим на работа позволява плъзгане с цел по-удобно и непрекъснато приложение.
     
  Пет регулируеми настройки за интензивност на светлината

  Philips Lumea има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, за да гарантира нежно, но ефикасно третиране. Ако уредът се използва правилно, процедурите с Philips Lumea са безопасни и нежни дори върху чувствителна кожа и в чувствителните места на тялото.

   

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Импулси 250 000 IPL
Сменяема лампа No
Площ лампа cm² 4 cm²
Брояч на импулси No
Работа на Батерия Не
Функции Intense Pulsed light
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор PHILIPS Lumea Advanced - SC1997/00, 250 000 импулса
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com