Комплект масла за ароматерапия SWEET DREAMS SET MAKEDA Botanics

SKU
ZRSWEETDREAMS
Налично
Само 3
55,34 лв.
-
+
Кратко Описание

Комплектът включва:
Композиция етерични масла за добър сън GOOD SLEEP N1 10 мл
Композиция етерични масла при безсъние GOOD SLEEP N2 10 мл
Композиция при тревожност RELIEVE ANXIETY 10 мл

Комплектът Sweet Dreams обединява маслата от тези растения, за да позволи на организма да усвои чародейните способности на природата, като спомага за хармоничен сън и емоционално спокойствие. Отпуска тялото и освобождава съзнанието, като осигурява на организма качествен сън, който е предпоставка за пълноценна почивка и здравословен живот.

Комплектът включва:

1. Композиция етерични масла за добър сън GOOD SLEEP N1 10 мл – комбинацията от Лавандула, Салвия, Иланг Иланг и Смирна има благотворно действие срещу намаляване на напрежението и стреса и насърчава положителната перспектива. Помага за дълбок сън, който осигурява на тялото и съзнанието почивка. Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за половин час преди лягане.
Накапете 5-6 капки етеричен микс върху възглавницата (под калъфката) и върху завивките.

2. Композиция етерични масла при безсъние GOOD SLEEP N2 10 мл - съдържа Лавандула, Лайка, Салвия, Здравец и Кедрово дърво. Улеснява заспиването при безсъние и системни нарушения в съня. Повдига духа и ободрява тялото, тонизира и помага при умствено, емоционално и нервно напрежение. Начин на приложение: Добавете 3-5 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за половин час преди лягане.
Накапете 5-6 капки етеричен микс върху възглавницата (под калъфката) и върху завивките.

3. Композиция при тревожност RELIEVE ANXIETY 10 мл – обединява действието на масла от Канела, Лавандула, Тамян и Здравец. Има успокояващ ефект при тревожни и депресивни състояния, негативни настроения и мрачни мисли. Балансира и релаксира ума и тялото преди лягане и помага при безсъние, породено от тревожност и безпокойство. Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузер и включете за 1 час. Направете пауза, ако имате нужда и продължете за още час. За експресно облекчаване при тревожност и паник атаки. Вдишайте директно от шишенцето, като използвате техниката 4х4: вдишайте дълбоко и бройте до 4, издишайте продължително като отново броите до 4. Направете тази арома-дихателна практика три пъти и повторете отново след няколко минути или при необходимост.

Освен индивидуалните приложения на маслата всяко от тях може да се използва чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час.

Характеристики
Производител MAKEDA BOTANICS
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Комплект масла за ароматерапия SWEET DREAMS SET MAKEDA Botanics
Вашата оценка

This site is hosted by JvmSaas.com