• -32%

Мултифункционален уред за лице и тяло - EMS електростимулация и LED фотонна терaпия Lescolton

SKU
LLS-D801
Налично
Само 1
Special Price 469,00лв. Цена 690,00лв.
купи на изплащане
-
+
 
Заглавие

- EMS електростимулация
- фотонна терапия (червени, жълтите и синя светлина)
- подходящ за всеки фото тип кожа
- подходящ при козметични проблеми
- подходящ за лице и тяло
- изработен от висококачествени материали
- гъвкав и мек дизайн

Революционнен мултифункционален уред за лице и тяло комбиниращ две основни технологии: EMS микроток (електростимулация) и специална фототерапия с различни дължини на вълната. Уреда е с ергономичен и мек дизайн, който може свободно да се огъва и регулира така, че да отговаря на извивката на човешкото тяло и да се адаптира към използването на различни части на тялото.

Основни функции:

EMS електростимулация

Електроцтимулацията е метод, при който се използва микроток с ниска честота. Терапията подобрява кръвообращенито и лимфната циркулация. Стяга и подобрява състоянието на кожата. Стимулира производство на колаген и регенарацията на клетките. Разрушава структурата на мастните депа и ускорява горенето на подкожна мазнина. При редовна употреба оказва положително влияние върху мускулите, кръвоносните съдове и нервите в човешкия организъм. Електростимулацията е изключително подходяща при възстановяване след травми или обездвижване, при натрупана физическа умора, при по-слаба мускулатура , при дисбаланс в развитието на различните мускули. Електростиулацията включва 6 режима, с времетраене от 30 минути.

 

Фотонна терапия

Фотонната терапия включва три вида светлина с различна дължини: червени, жълтите и сини светлинни диоди, които са подредени в матрица с три специални дължини на вълната, които има различно лечебно действие върху кожата. Терапията е с продължителност от 25 минути , като може да работи на монохромен режим (с един вид светлина) или с режим със смесена светлина, съчетаващ трите светлини (червена, синя и жълта).


Червена светлина (дължина на вълната: 640nm)- насърчава производството на колаген, стимулира клетъчната активност и редуцита финните линии и бръчки. Насърчава кръвообращението като така се подобрява еластичността и тонуса на кожата. Има силно изразено анти-ейдж действие и спомага за регенерацията на клетките. Подмладява и ревитализира кожата.

Жълта светлина (дължина на вълната: 583nm)- насърчава кръвообращението и стимулира клетъчната активност. Подобрява лимфната ситема и балансира чувствителната кожа. Изравнява тена на кожата и премахване на зачервяването. Много полезна при лечение на пигментация, включително на дълбоки и възрастови петна.

Синя светлина (дължина на вълната: 423nm)- има антибактериално действие. Подходяща при третиране на акне, свръхчувствителна кожа, елиминира пъпки от различен характер,намалява появата на спукани и разширени капиляри. Регулира дейността на мастните жлези, порите стават по-малко видими, кожата става гладка и чиста. Подпомага по-бързото заздравяване на раните.

Фотон терапията с LED светлини е съвременнен неинвазивен метод за решаване на козметични проблеми и превенция на свързаните с възрастта промени: корекция на бръчки, изглаждане и стягане на кожата, хидратация и подобряване на цялостния профил на кожата, лечение на акне, белези, пигментация, разширени капиляри.
LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. След това кожата е в състояние да използва тази светлина (под формата на фотони), за да се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, да се намалят възпаленията и да се ускорят заздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизма на клетките, което допринася за обновяване на кожата.

Предимства на Led терапията:

- не предизвиква зачервявания и изгаряне
- не предизвиква фотостареене
- безопасна и безболезнена процедура
- подходяща за всеки фототип кожа

Включено количество LED светлинни диоди:

Общо брой: 573 бр.
Червени: 195 бр;
Жълти: 194бр;
Сини: 184бр

Включено в комплекта:

1 x уред
1 x захранващ адаптер
1 x инструкции за употреба
1 x очила

1Х дистанционно управление

Гаранция: 12 месеца

Характеристики
Производител Lescolton
Гаранция(месеци) 12
Write Your Own Review
Оценявате:Мултифункционален уред за лице и тяло - EMS електростимулация и LED фотонна терaпия Lescolton
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които може да харесате!

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com