Silk'n Sonic Smile - електрическа ултра-звукова четка, 31 000 оборота/минута

SKU
SILKNSONICSMILE
Очаква се
Special Price 119,00лв. Цена 159,00лв.
-
+
Заглавие

- 31 000 рутации/минут

- 5 функцкции: почистване, избелване, полиране, масаж и лечебна функция

- Интервален таймер

- Дълъг живот на батерията (до 3 седмици с едно зареждане)

- Включени 2 бр. четки с избледняващи косъмчета, които ви напомнят да смените четката-

- Водоустойчива

Silk'n SonicSmile за безупречно бели и здрави зъби!

Silk'n SonicSmile осигурява оптимална устна хигиенаи! Почиства венците и междузъбните пространства по-ефективно и цялостно в сравнение с ръчното почистване. Благодарение на звуковата технология на Silk'n SonicSmile ще се радвате на по-чисти и бели зъби, и здрави венци. Доказано е, че тези резултати се постигат при употреба по четири минути на ден (две сутрин и две вечер).

SonicSmile изпълняваа до 31,000 рутации в минута като премахва много повече плака от ръчната четка, като по този начин намалява появата на зъбен камък. Ще усетите зъбите си по-чисти още след първата употреба.


5 функции на работа
Silk'n SonicSmile има пет основни функции. Функцията "White" е за премахване на петна и по-бели зъби. "Clean" e почистващата функция и е най-доброто решение за отстраняване на зъбна плака, особено подходяща за чувствителни зъби и венци. "Polish" функцията е предназначена за полиране на зъбите като възвръща естествения им блясък. Функцията "Massage" осигурява лек масаж на венците и ги поддържа здрави. Програмата " Study" ви позволява да свикнете с електрическото почистване. Интензитета на вибрация нараства от ниска към по-висока степен през първите 12 употреби.


Дълъг живот на батерията
Само едно зареждане на батерията ви позволява да ползвате четката два пъти на ден по 2 минути за цели 3 седмици, което прави Silk'n SonicSmile подходяща за пътуване.


Индикатор за зареждане и база с индукция
Silk'n SonicSmile има индикатор за зареждане, който ви напомня , че трябва да презаредите четката. Можете да зареждате четката си удобно, като използвате придружаващата база за зареждане с индукция, като използвате например USB кабел.


Водостойчив и ергономичен дизайн
Silk'n SonicSmile има ергономична и стилна форма, доставйки максимален комфорт по време на употреба. В допълнение Silk'n SonicSmile е водоустойчива, което позволява да я ползвате във ваната и под душа.

Характеристики
Производител Silkn
Сменяема лампа No
Брояч на импулси No
Write Your Own Review
Оценявате:Silk'n Sonic Smile - електрическа ултра-звукова четка, 31 000 оборота/минута
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com