• -32%

Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 + подарък

SKU
SMOOTHSKIN
Налично
Само 1
Special Price 339,00 лв. Цена 499,00 лв.
-
+
Преглед

Комплект "Гладка кожа"

Съдържа:

1. Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 импулса

2. Ел. самобръсначка Silk'n Lady Shave

1.Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 импулса

- Подходящ за лице и тяло
- 350,000 светлинни импулси
- 5 степени на работа
- Регулируема сила
- 3 сензора за цвят, докосване и движение
- Площ на лампата: 3 cm²
- Планиране на процедурите чрез безплатно приложение Silk’n App

Патентована технология Touch & Glide, благодарение на която процедурите са лесни, бързи и ефективни. Motion разполага само с един бутон за включване и изключване на устройството. Може да изберете да третирате по-малки зони по-бавно, като премествате устройството от място на място. За по-големи области и по-бърза процедура използвайте уреда чрез плъзгане.
Motion е снабден с 3 сензора: за цвят; докосване и движение на кожата.
Устройството чете вашия тон на кожата (сензор за цвят), за да определи дали е подходящ за третиране с избраното ниво на енергия. Докоснете кожата си с устройството (сензор за докосване), автоматично ще светне, и когато спрете да премествате устройството, то ще прекрати автоматично работата си (сензор движение).

Silk'n Motion, може да се използва и от хора с по-тъмен цвят на кожата. Изцяло нова система за автоматично регулиране на енергията в комбинация с интелигентен сензор за цвета на кожата гарантира, че енергийното ниво на устройството може автоматично да се понижи до ниво 2 - безопасно за всички тонове на кожата. В допълнение, Silk'n Motion разполага със защитен механизъм за защита на очите ви. Светлинен импулс се излъчва само когато устройството е в контакт с кожата Ви.

Silk'n Motion е с компактен дизайн - ергономично проектираната дръжка осигурява подобрено сцепление. Това прави отстраняването на окосмяването от тялото и лицето Ви още по-лесно. Освен това Motion не изисква зареждане. Просто поставете кабела в контакта и веднага можете да започнете процедура.

Подходящ за употреба след излагане на слънце
Silk'n Motion може да се използва и върху кожа с тен. Това обаче е разрешено само при най-ниското енергийно ниво (1).

2. Електрическа самобръсначка Silk'n Lady Shave

Електрическата самобръсначка  Silk'n Lady Shave, работи безжично и е подходяща за цяло тяло. Приставката гребен ви помага при подстригване и оформяне на места като бикини линията, прецизно и нежно. Оформящата глава е проектирана така, че да отстранява и най-малките и леки косъмчета с изключителна прецизност. Система за безопасно бръснене за съвършена защита на кожата, устойчив на напръсквания с вода. Ергономичен дизайн, компактен и лек.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Silk'n Motion 350 000 + подарък
Вашата оценка