Philips Система за премахване на окосмяване Lumea IPL Prestige, С - BRI953/00

SKU
BRI953/00
Налично
Само 1
Special Price 879,12 лв. Цена 999,00 лв.
-
+
Преглед

  Philips Lumea използва иновативна, базирана на светлина технология, наречена "интензивна импулсна светлина (IPL)" за прекъсване на цикъла на израстване на косми. Светлинните импулси действат на корена и след няколко процедури се предотвратява повторното израстване на косми.
Само с 3 до 4 процедури веднъж на две седмици, резултатът от които е гладка кожа без косми. За поддържане на резултатите повтаряйте на всеки 4 до 8 седмици.

Вдъхновен от уникалността на всяка зона на тялото, Philips Lumea Prestige е единственият фотоепилатор, който предлага уникални извити приставки, създадени за оптимални резултати на различни зони на тялото. Приставките се различават по форма, размер на прозореца и филтъра - за тяло (крака, ръце, стомах) и лице (горна устна, брада), бикини и подмишници.

Приставка за лице - разполага със свой специално проектиран допълнителен интегриран филтър и малък, плосък прозорец за нежно и прецизно използване на горната устна, брада и челюстта – с размер 2 см2.

Приставка за тяло - Широк, извит дизайн за следване на контурите на тялото и по-този начин ефективно покриване на зони като краката, ръцете, стомаха - с размер 4 см2.

SmartSkin сензор - Philips Lumea Prestige разполага с 5 енергийни настройки и улеснява за вас избирането на правилната, благодарение на сензора SmartSkin. Сензорът SmartSkin препоръчва най-добрата настройка за тона на кожата по всяко време.

Подходяща за различни типове кожа и окосмяване
Philips Lumea работи ефикасно върху (естествено) тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване. Както и останалите терапии със светлина, Philips Lumea НЕ е ефикасна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване. Освен това Philips Lumea НЕ е подходяща за тъмнокафява кожа.

Продължителност на процедурата:

Подмишница - 2,5 минути
Зони на лицето - 1,5 минути
Бикини зона - 2 минути
Долни части на краката - 8,5 минути

Безопасност и регулируеми настройки

- 5 настройки за интензивност на светлината

- Вградена система за безопасност - предотвратява случайното генериране на импулс

- Вграден UV филтър - Предпазва кожата от UV светлината

- Сензор за цвят на кожата

- Сензор SmartSkin - правилната настройка при поискване

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Импулси 250 000
Сменяема лампа Да
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Philips Система за премахване на окосмяване Lumea IPL Prestige, С - BRI953/00
Вашата оценка