• -6%

Philips Система за премахване на окосмяване Lumea IPL NEW - SC1995/00

SKU
SC1995/00
Не е налично
Special Price 499,00 лв. Цена 531,05 лв.
Преглед

- 250 000 импулса
- Площ на лампата 4см2
- Използване с кабел
- За третиране на тяло
- Несменяема лампа
- Калъф за съхранение

Philips Lumea използва иновационната технология със светлина, наречена "интензивна импулсна светлина", която използват и професионалните салони за красота. Philips адаптира тази технология за безопасно и ефикасно използване в комфорта на собствения ви дом.

Philips Lumea прилага нежни импулси светлина към корена на косъма. В резултат на това количеството косми, които растат по тялото ви, постепенно намалява. Повторното третиране прави кожата ви видимо красива и гладка при допир.

Подходяща за различни типове кожа и окосмяване
Philips Lumea работи ефикасно върху (естествено) тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване. Както и останалите терапии със светлина, Philips Lumea НЕ е ефикасна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване. Освен това Philips Lumea НЕ е подходяща за тъмнокафява кожа.

За употреба върху тялото
Използвайте с увереност за премахване на окосмяване по тялото от врата надолу: крака, подмишници, бикини линия, ръце и стомах.

Philips Lumea има 5 регулируеми настройки за интензивност на светлината, за да гарантира нежно, но ефикасно третиране. Ако уредът се използва правилно, процедурите с Philips Lumea са безопасни и нежни дори върху чувствителна кожа и в чувствителните места на тялото.

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Импулси 250 000
Сменяема лампа Не
Мощност KJ/cm² 5
Площ лампа cm²
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Philips Система за премахване на окосмяване Lumea IPL NEW - SC1995/00
Вашата оценка