• -8%

Philips Система за премахване на окосмяване Lumea Advanced, За - SC1994/00

SKU
SC1994/00
Налично
Special Price 460,15 лв. Цена 499,00 лв.
-
+
Преглед

- 250 000 импулса
- Площ на лампата 4см2
- Използване с кабел
- Сензор за цвет на кожата
- За третиране на тялото
- Несменяема лампа
- Калъф за съхранение

Philips Lumea използва иновативна, базирана на светлина технология, наречена "интензивна импулсна светлина (IPL)" за прекъсване на цикъла на израстване на косми. Светлинните импулси действат на корена и след няколко процедури се предотвратява повторното израстване на косми. Изследвания показват до 85% намаляване на окосмяването и то само след 3 процедури . Първите 4 процедури трябва да бъдат правени на всеки 2 седмици, след което трябва вече да виждате желаните резултати.

Philips Lumea Prestige работи ефективно, лесно и безопасно в голям диапазон от цвят на косъма и кожата. Работи на естествено тъми руси, кафяви и черни косми и на от много бледи до тъмнокафяви тонове на кожа. Както други базирани на фотоепилация терапии, Philips Lumea не може да се използва за третирането на бяла/сива, светлоруса или червена коса и не е подходящ за много тъмна кожа. Това е поради високия контраст, необходим между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата.

Сензор за цвят на кожата
За безопасност вграденият сензор за цвят на кожата измерва тона на третираната кожа в началото на всяка сесия и от време на време през самата сесията. Ако открие тон на кожата, който е твърде тъмен за този продукт, той автоматично ще спре да излъчва импулси.

Безплатно приложение Lumea за съвети и препоръки
Приложението Lumea е безплатно за изтегляне и предлага уникално и персонализирано IPL изживяване – само за вас. То е вашият собствен персонален инструктор, за да гарантира, че ще извлечете максимума от вашето устройство Lumea и ще го използвате правилно за постигане на дълготрайни резултати.

Характеристики
Производител Philips
Гаранция(месеци) 24
Импулси 250 000
Сменяема лампа Не
Мощност KJ/cm² 5
Площ лампа cm² 4см2
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Philips Система за премахване на окосмяване Lumea Advanced, За - SC1994/00
Вашата оценка