ME MY ELOS TOUCH фотоепилатор 300 000 импулса + приставка за прецизно третиране

SKU
METOUCH300
Налично
799,00 лв.
-
+
Преглед

- Подходящ за всички цветове на кожата и окосмяването.

- Не е необходимо предварително бръснене!

- Може да излагате третираната зона на слънце само 24ч. след процедура!

- Иновативна ELOS технология - комбинация от IPL и RF.

- Подходящ за лице и тяло

- Сменяема лампа

- Площ на третиране 6 cm2 и мощност 9 J/cm2.

*Единственият фотоепилатор, при който космите могат да бъдат отстранени от корена непосредствено преди процедура, ефективно отстранява светли (руси, сиви, червени, бели) косми!

elōs е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия), за постигане на по-добър резултат с по-високо ниво на сигурност и комфорт.

mē е единственият уред за трайно обезкосмяване на пазара, който предлага комбинация "всичко в едно"!

Благодарение на приставките mē епилатор и mē самобръсначка (закупуват се отделно) отстранявате космите непосредствено преди процедура, като кожата остава мека и гладка. Спестете време за предварителна подготовка с функцията "всичко в едно" !

Как работи mē?

Уредът подава импулс rf + ipl (радио + светлинен) за част от секундата. IPL енергията се трансформира в топлинна енергия, затопляйки космите и космените фоликули. Радиочестотната енергия се насочва към вече затоплените космени фоликули и така предотвратява повторния растеж на космите. Комбинацията от двете допълващи се енергии предоставя неповторима безопасност, гъвкавост и ефективност за различни цветове на кожата и космите.

Внимание!

За най - добри резултати е необходимо да спазвате препоръчителното време за третиране на отделните зони на тялото и лицето!

В случай, че е Ви е необходимо повече или по - малко от препоръчителното време, е добре да спазвате правилото : Всяка зона трябва да бъде повторена до 4 пъти по време на 1 процедура.

Характеристики
Производител Me
Гаранция(месеци) 24
Импулси 300 000
Сменяема лампа Да
Мощност KJ/cm² 9
Площ лампа cm² 6
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:ME MY ELOS TOUCH фотоепилатор 300 000 импулса + приставка за прецизно третиране
Вашата оценка