Фотоепилатор Silk´n Satin Glow 400 000 импулса, сменяема лампа, подходящ за кожа с тен

SKU
SilknSatinGlow
Очаква се
Special Price 618,98лв. Цена 698,99лв.
купи на изплащане
Заглавие

- HPL ™ технология
- Подходящ за цяло тяло
- Подходящ за домашна и професионална употреба
- Ергономичен дизайн
- 400 000 светлинни импулса
- 5 енергийни нива
- Сензор за цвят на кожата
- Подходящ за кожа с тен
- 4 см2 площ на лампата
- Сменяеми лампи

 

Дерматологично препоръчан и клинично доказан!

Silk'n Satin Glow 400K използва уникална HPL™ технология, специално разработена, за да предостави всички предимства на фотоепилацията в домашни условия. 50% намаляване на окосмяването след само 3-4 процедури. Подходящ за цяло тяло и лице. Няма нужда от зареждане и затова може да се използва без прекъсване. Технологията HPL ™ е тествана от водещи дерматолози, клинично доказана, патентована и одобрена от FDA (Food and Drug Administration) в САЩ.


400 000 светлинни пулса за цялото тяло

Silk'n SatinGlow има 400 000 светлинни импулса, подходящ за цялото тяло, а именно: крака, бикини линия, ръце, подмишници, а при мъжете и за гърба и гърдите. Фотоепилатор Silk'n SatinGlow е със сменяеми лампа, подходящ и за професионална употреба. Ако вашите импулси бъдат изчерпани, можете да закупите резервна лампа.

ВНИМАНИЕ: НЕ СЕ ПРИЛАГА НА ЛИЦЕ
SatinGlow не е подходящ за процедури за лицето. Ако искате да премахнете окосмяването по лицето си, можете да изберете други модели като Silk'n Jewel, Silk'n Glide, Silk'n Motion или Silk'n Infinity.


Silk’n Satin Glow защитава вашата кожа и очи!

Светлинната епилация не е подходяща за кожа с естествено по-тъмен тон или за кожа с тен. Silk’n Satin Glow е с вграден СЕНЗОР ЗА ЦВЯТ НА КОЖАТА, който е предназначен да измерва тена на третираната повърхност и да разрешава третиране само на подходяща по цвят кожа. Притежава вградена защитна функция за предпазване на очите.

Методи за работа

С Silk'n SatinGlow можете да избирате от два метода за отстраняване на окосмяването: Пулсиране или Плъзгане.
Методът Пулсиране ви позволява да управлявате импулса поотделно на всяка част от тялото си. Избирането на този метод ви позволява да работите безопасно. Той е идеален за малки зони на третиране като бикини или подмишниците.

За по-бързи процедури изберете метода на плъзгане. Това позволява на SatinGlow да подава импулси бързо като плъзгате уреда по кожата.Този метод е много подходящ за по-големи области на тялото, като крака и ръце. Идеален за това, ако бързате и искате да сте готови за кратко!


5 ЕНЕРГИЙНИ НИВА С РЕГУЛИРУЕМА СКОРОСТ

Този фотоепилатор има 5 енергийни нива, като нивото 1 е най-ниското. Енергийните нива се свързват със скоростта. Колкото е по-високо енергийното ниво, толкова по-ефективна е процедурата. При енергийно ниво 1 се излъчва светлинен импулс в секунда, което прави това ниво най-бързо. Освен това можете да използвате ниво 1, когато сте били на слънце. Светлинният импулс се излъчва на всеки 3.5 секунди при ниво на енергия 5. Това ниво е най-ефективно и води до най-добър резултат.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Импулси 400 000 IPL
Сменяема лампа Да
Площ лампа cm² 4
Брояч на импулси No
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Silk´n Satin Glow 400 000 импулса, сменяема лампа, подходящ за кожа с тен
Вашата оценка

Този сайт се подържа и хоства от JvmBulgaria.com