• -26%

Фотоепилатор Silk'n Jewel 100 000 импулса

SKU
SILKJEW
Налично
Special Price 169,00 лв. Цена 229,00 лв.
-
+
Преглед

- Автоматично подаване на импулси. Без натискане на бутон!

- Подходящ за лице и тяло

- 5 степени на сила

- Сензор за цвят на кожата

- Площ на лампата: 3 cm²

Silk’n Jewel използва доказаната HPL™ (Home Pulsed Light) технология за перманентно обезкосмяване, за да предостави всички предимства на фотоепилацията в домашни условия. Новият Silk’n Jewel е толкова малък и лек, че можете да го носите навсякъде с Вас. Дерматологично препоръчан! Клинично доказан!

Подходящ за всички части на тялото и лицето - подмишници, бикини линия, ръце, крака, лице, гърди и гръб. Идеален е за деликатни зони. С пет нива на сила за бърза, лесна и безопасна употреба.

Ново: Автоматично подаване на импулси за по – бързи процедури.

Silk’n Jewel е с изцяло нов дизайн- има само 1 бутон – който служи както за включване и изключване, така и за регулиране на степените на сила. Само допрете Jewel до кожата си и той автоматично ще подаде импулс  за една по – бърза и лесна процедура.

С Silk’n Jewel не е нужно да се притеснявате за допълнителни разходи по закупуване на резервна лампа. Уредът е снабден с 100 000 светлинни импулси, достатъчни за многократни процедури.

Silk’n Jewel защитава вашата кожа!

Светлинната епилация не е подходяща за кожа с естествено по-тъмен тон или за кожа с тен. Silk’n Jewel е с вграден сензор за цвят на кожата, който е предназначен да измерва тена на третираната повърхност и да разрешава третиране само на подходяща по цвят кожа. Тази уникална функция за безопасност няма да ви позволи да третирате там, където кожата ви е твърде тъмна или със силен тен.

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Импулси 100 000
Сменяема лампа Не
Мощност KJ/cm² 6
Площ лампа cm² 3
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор Silk'n Jewel 100 000 импулса
Вашата оценка
Намерихме други продукти, които може да харесате!