Фотоепилатор ME MY ELOS SLEEK - 300 000 импулса

SKU
MEMYELOS
Налично
Само 1
599,00 лв.
-
+
Преглед

Най-бързизят фотоепилатор за домашна употреба с 300 000 импулса!

Подходящ за всички цветове на кожата и окосмяването.

Най - бързият и лесен начин да постигнете перманентно гладка красива кожа. Най-иновативната ELOS технология - комбинация от IPL и RF.

*Най-бързият фотоепилатор за домашна употреба с 300 000 импулса!

Какво представлява elōs ?

Над 3 милиона професионални обезкосмяващи процедури  годишно се извършват с elōs  - той е повече от клинично тестван, професионално доказан е!

elōs  е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на  IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия).  Тази революционна технология ефективно преодолява безопастносстните и процедурни ограничения на лазерните и IPL уреди.

elōs  технологията използва  уникална комбинация от RF и IPL за постигане на по - добър резултат с  по - високо ниво на сигурност и комфорт.

Как работи mē

  • Уредът подава импулс  (rf + ipl) за част от секундата.
  • IPL енергията се трансформира в  топлинна енергия, затопляйки космите и космените фоликули.
  • Радиочестотната енергия се насочва към вече затоплените космени фоликули, като ги затопля допълнително и така предотвратява повторния растеж на космите.
  • Комбинацията от  двете допълващи се енергии предоставя неповторима безопасност, гъвкавост и ефективност за различни цветова на кожата и космите.
  • ПОДХОДЯЩ  ЗА ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА КОЖАТА И ОКОСМЯВАНЕТО! 

  • Единственият фотоепилатор който ефективно отстранява светли(руси, сиви, червени, бели) косми!
  • Подходящ за кожата на лицето в зоните под скулите: горна устна, брадичка, бакенбардиНе е подходящ използване в зоната около очите!

Как да изпълнявате процедурите с mē:

1. Преди да започнете работа с уреда премахнете нежеланото оскомяване (епилация, бръснене, кола маска) от зоната, която ще третитирате.

2. Натиснете бутона за включване, който се намира върху основната част, за да включите системата и изберете подходящо за вашия тип кожа ниво на сила (Low - ниско, Medium - средно или High - високо).Препоръчително е първоначално да започнете с ниско ниво на сила. Ако не чувствате дискомфорт, може да увеличите нивото.

3. Допрете върха на апликатора до кожата си, така че контактните RF плоскости да са в пълен контакт с кожата Ви. След като е установен пълен контакт, уредът ще започне да излъчва импулси.

4. Бавно плъзгайте апликатора по третираната повърхност на кожата без да го вдигате, като повторите действието до 2-3 пъти.

Кога да използвате  Me My Elos: 

  • Извършвайте първите 7 процедури всяка 1 седмицa. Нормално е все още окосмяването да не е изчезнало напълно след първите няколко процедури.
  • След това използвайте mē при поява на нови косми. Извършването на процедури веднъж месечно след първите 7 седмици ще гарантира поддържането на постигнатите резултати.
  • Когато третирате лицето използвайте mē 2 пъти седмично през първите 2 седмици. След това извършвайте процедурите веднъж на 2 седмициза поддържане на резултатите.


Съдържание на комплекта:

1. Me my elos sleek - фотоепилатор

2. Захранващ кабел

3. Инструкции за употреба

Гаранция: 2 години 

Характеристики
Производител Me
Гаранция(месеци) 24
Импулси 300 000
Сменяема лампа Не
Мощност KJ/cm² 9
Площ лампа cm² 5
Брояч на импулси Не
Write Your Own Review
Оценявате:Фотоепилатор ME MY ELOS SLEEK - 300 000 импулса
Вашата оценка