• -36%

SILK'N GoBrush Mist електрическа четка за изправяне с пара

SKU
SGOBRUSHMIST
Оценка:
100 % of 100
Налично
Само 4
Special Price 89,00 лв. Цена 139,00 лв.
-
+
Кратко Описание

- Изправя косата бързо и лесно, без да я уврежда
- Технологията 3D Smoothing използва пара, турмалин и йони за защита и подхранване на косата
- Дълготраен резултат за всички типове коса
- Керамични плочи с турмалиново покритие (37 х 90 мм) и вградена четка.
- Регулиране на температурата: от 120 до 230 ° C

Електрическа четка с пара за гладка и здрава коса!
Винаги ли сте искали идеално права коса, която да блести като диамант? Ако е така е време да се запознаете с Silk'n GoBrush Mist! . Тази иновативна парна система за права коса съчетава технологията на преса за коса и електрическа четка за разресване като осигурява максикален контакт с всеки кичур. Благодарение на различните температурни настройки и широки плочи с турмалиново покритие, стилизиращата четка Silk'n GoBrush Mist е подходяща за всички типове коса. Четката за стилизиране също е много лесна за използване. Благодарение на удобния LCD екран може лесно да наблюдавате температурата, докато оформяте косата си. Дългия и въртящт се кабел също така гарантира, комфортна и безпроблемна работа.


Четка за стилизиране с 3D Smoothing технология: лесна, бърза и безопасна!
Стилизиращата четка Silk'n GoBrush Mist използва 3D Smoothing технология - комбинация от пара, турмалин и йони. Благодарение на тази технология може да постигнете желаната, копринена, права коса по по-безопасен наюин. Нека разгледаме по-отблизо тази технология, за да разберем нейните уникални предимства.


Парна технология
За разлика от традиционната преса за коса с плоски плочи, стилизиращата четка Silk'n GoBrush Mist има плочи със зъбци и парогенератор. Парата е опция по избор; можете също да я изключите и да използвате уреда като нормална преса за коса.
GoBrush Mist изправя косата, като разпределя топлината върху косъма чрез пара, която идва от водата в резервоара, вместо просто да използва нагретите плочи. Изправянето с гореща пара е по-малко вредно за косата, тъй като по време на този процес парата добавя влага и предотвратява пресушаването. В резултат на това GoBrush Mist е много по-безопсена за използване, дори върху третирана или увредена коса. Благодарение на технологията за пара, GoBrush Mist прави коста блестяща, здрава и гладка. Резултатите са дори по-дълготрайни в сравнение с традиционната преса за коса, тъй като парата прави косата ви по-устойчива на влага.


Турмалиново покритие и йонна технология
Стилизиращата четка Silk'n GoBrush Mist има керамични плочи с изключително гладко турмалиново покритие, което не позволява увреждане и заплитане на коста. Знаете ли, че турмалинът осигурява 20 пъти повече блокиращи влагата йони, отколкото всеки друг вид изправящи плочи? Сухата или увредена коса съдържа положителни йони, а турмалинът може да ги неутрализира, като отделя отрицателни йони, което води до копринена, лъскава коса. Турмалинът също така защитава естествените масла в косата, тъй като запечатва влагата и затваря космените фоликули при контакт. Поради това GoBrush Mist оставя косата ви права и без заплитане и я защитава едновременно. Кажете сбогом на наелектризирването и здравей на здравата коса!


PTC отопление
PTC отоплениет означава коефициент на положителна температура. Този тип отопление генерира бърз и енергийно ефективен топлообмен, позволявайки на Silk'n GoBrush Mist да достигне температура от 120 ° C за 40 секунди и 230 ° C за 3 минути. Тази технология също така гарантира, че устройството се охлажда бързо, предотвратявайки прегряване и гарантираща по-голяма безопасност. В резултат това удължава експлоатационния живот на устройството.


Точната температура за всеки тип коса
Silk'n GoBrush Mist има вграден термо регулатор, чрез който може да променяте температурните нива от 120 до 230 ° . Това означава, че пресата за коса може да се използва за всички видове коса. Фината, увредена и химически третирана коса е най-добре да се изправя на най-ниската температура (между 120 и 160 ° C). Нормалната коса може да се третира при температура между 160 и 190 ° C. Ако имате гъста, плътна и/или къдрава коса, можете да настроите температурата между 200 и 230 ° C.


Удобен термоустойчив калъф
Когато оформяте косата си, може спокойно да поставите GoBrush Mist върху удобния топлоустойчив калъф. Той е идеалнен за пътуване или ако излизате навън, и искате бързо да изправите косата си.

Спецификации:
• Дължина на кабела: 2 м
• 360 градусов въртящ се кабел
• Максимална температура: 230 ° C
• Бутон за включване / изключване
• Мощност: 65 W

Гаранция: 2 години

Характеристики
Производител Silkn
Гаранция(месеци) 24
Мощност (W) 65
Функции генериране на пара, турмалиново покритие и йонна технология, PTC отопление
Температура 120- 230 ° C
Покритие турмалиново и керамично
Дисплей -
Write Your Own Review
Оценявате:SILK'N GoBrush Mist електрическа четка за изправяне с пара
Вашата оценка

Този сайт се поддържа и хоства от JvmBulgaria.com